Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
негде до 3 стотки :) (300 евра) е ајте сеа :)

кит 70сс 5700ден китот не е малоси но за тие пари е ОК
http://motoparts.com.mk/index.php?p...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
ауспух tecnigas next-r 7000ден http://motoparts.com.mk/index.php?p...facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26
нови лагери на радалица и семеринзи околу 2000ден
и карбуратор делорто 17.5мм околу 5000ден

ти делови ке можеш да ги најдеш во велес во мотопартс еве го и сајтот www.motoparts.com.mk

Само кажи ми кај ти дојде на памет на кит малоси да ставаш технигас некст-р, тој ауспух ја успорува машината :) ( не ја успорува ама така се вика ) ке си земеш и кит ауспух, малоси и крај.

Кај можам да најдам убава марка на скутер:Пежо,пиаџо,апрлиа или џилера или нешто слично до 1500-1500 евра на старо.

Само кажи ми кај ти дојде на памет на кит малоси да ставаш технигас некст-р, тој ауспух ја успорува машината :) ( не ја успорува ама така се вика ) ке си земеш и кит ауспух, малоси и крај.

според тестови вршени на повеќе ауспуси tecnigas next-r е на исто рамниште со ( leovince zx, leovince tt , giannelli extra ) и дава скоро исти перформасни како набројаниве цамо единствена маана е тешкото штелување но кога е добро штелуван иде супер ( треба да испробаш повеќе комбинации на ролни и федери на ламелата и најдобрата да ја ставиш )

а и како што прочитав ти спона дека китот не е малоси :helou:

Е сеа да кажам тој шо сакаше точно... е сеа то горе тој L клип, малоси кит, џијанели, електроника веќе му имаше менато, а за карбуратор не знам... радилица не планираше... ми беше зборот дали има поуба комбинација од ова гореспоменатово?

според тестови вршени на повеќе ауспуси tecnigas next-r е на исто рамниште со ( leovince zx, leovince tt , giannelli extra ) и дава скоро исти перформасни како набројаниве цамо единствена маана е тешкото штелување но кога е добро штелуван иде супер ( треба да испробаш повеќе комбинации на ролни и федери на ламелата и најдобрата да ја ставиш )
Чисто сумњам, заеби тестови, има многу по куманово, и сите ги продадоа/фрлија :) и земаа џианели и леовинчи и топ се...

GILERA%20DNA%2050%20ROJA.jpeg

13611_1280x1024.jpg

дали има некој салон во Скопјево каде што ја има оваа gilera dna 50 и што пари е од прилика ако знае некој :)

Добар е моторот, точната цена не ја знам али мислам околу 2100 еура... да не те излажам, погледај клипови на YouTube, ако досега не си :) добро оди... :smir: а ги има у скопје у тој пиаџио салон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom