СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
Sto ti e be more ne sum bil jas poveketo znaat deka mi igra nekoj so mojot nick ! i prethodniot pat pred da bide resetiran serverot igrase nekoj Goko e svedok za toa i ne zbori gluposti ke se zamaram u 5 sabalje za rank ako sum igral ke bidam 1 a ne 8 ! poz :@

Кога влегов на серверот кај 5ч во саботата играше еден со ник Lud!ot k0nj(незнам дали си бил ти)против него еден со ник hh.К0njot беше терор а јас влегов од кај hh CT.Kога ќе ме убиеше коњот се движеа еден до друг со hh,hh го оставаше да намести бомба,ја оставаше да пукне и после тоа коњот го тепаше.Цело време викаа ајде остави не да си играме иди на другиот сервер.

Ова го кажувам бидејќи има некој кој што играат за ранк,да му кажам дека не вреди.:helou:

И пак да нагласам не знам дали си бил ти или не али да си знаеше кога влегов играше некој со ник како твојот

толку многу пишувал за да му каже оти му играле со ник....:pos2:

не глејте скорови и сл. ГЛЕЈТЕ ГИ ИМИЊАТА НА ИГРАЧИТЕ
КАФАНА НАПРАИВМЕ АЛООООООООООО!!! само некои нубови не ни се придружија -)

На кој ако не на кенгурот ќе му текне нешто вакво... хаха

Ne sum bil jas i togas koa igrase toj so moj nick pcul na server i igral za da tepa on misli negov e nickot mu rekol na hg moj e nickot zasto da go smenam nesto neznam ni jas ama ne sum do tolku LUD da stanuvam vo 5 sabajle kako sto vikas ti za da pravam rank koa toj se resetira :nesum: poz

told ya . konjot ќе се замара за ранк . .. пфф . Мр бебилис .. . конјот пука на кајгана многу оддамна, пред мене и тебе.. ранкот знае колку често се ресетира и нема шо да се замара. .. бтв нели ке се тргнуваше опцијата /ранк и /топ10 . .. слушнав дека д мен ке ги тргнал после новата.. дај боже. :)

told ya . konjot ќе се замара за ранк . .. пфф . Мр бебилис .. . конјот пука на кајгана многу оддамна, пред мене и тебе.. ранкот знае колку често се ресетира и нема шо да се замара. .. бтв нели ке се тргнуваше опцијата /ранк и /топ10 . .. слушнав дека д мен ке ги тргнал после новата.. дај боже. :)

За ден-два и тоа ќе дочекате. Знам дека помалку играчи ќе одат после, ама тоа ми е целта всушност. Да ги исчистиме 10 годишните деца кои мислат дека половиот орган им е се поголем кога се на повисоко место :)

За ден-два и тоа ќе дочекате. Знам дека помалку играчи ќе одат после, ама тоа ми е целта всушност. Да ги исчистиме 10 годишните деца кои мислат дека половиот орган им е се поголем кога се на повисоко место :)
Ако го направиш тоа алал да ти е.Стварно многу ме нервираат после секоја смрт /rank па преку куров се.Или секој ден рес на ранкот и ај да ги видам после:)

asdsa.jpg

dasda.jpg

dadas.jpg

daad.jpg

Еве нешто од вчера:)

Da i jas mislam da se trgne rankot za site da igraat od zabava ,a ne da se plasat dali ke umrat i da stekaat za da imaat podobar rank !

Дај боже да се тргне топ ќе биде така,барем ќе нема да пишуваат на секоја партија /rank,/rank,/rank :)

веќе го тргнаа, нема ништо ранк, топ10 ни топ15

Ај еве нешто пресно од мене со најновиот ник SpeedyX:pos:
dedust0000as2.png

п.с вчера ги менував никовите на секоја стаза :lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom