СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
kako da staam slika pls pls pls kazete !

правиш скриншот отвараш www.imageshack.us ја аплоадираш сликата одиш најдоле од страната мислам пишеше дирек линк то пикчер ...го копираш линкот идеш овде на кајгана каде со пишеш имаш една сликичка со планинка таму го пастираш линкот и одиш ок или ставаш

z516mh1.jpg

51 - 6 (у случај да не видате убаво)
Држејте си ги вилиците да не ви паднат :zver::bravo::bravo:

:oftopic: за зиле ова.. гледаш има добар скор кога и ти си таму :pos: :pos: шала шала..бтв уше еден доказ дека у струмица има многу добри играчи и би можеле со скопје да извадиме многу добар резултат
поз

бтв браво за елемент а.к.а ZhaGuar

Па ова сХе од кгн серверот новото ми се фати и одма на сервер ... Напраив мн добри скорови 26 : 0 15 : 0 ама заборавив да ги снимам а денес еве снимаф едно ...
my.php

И ова е нешто додека беше старото сХе немозев да влезам и играв на др сервери т.е мн читери имаше и све ... Ама најдов 1 добар сервер и пукав саат време и ете ... :)
my.php

Ајт поз ве чекам на сервер да се пуцаме ... Со ник : Jacky сум :D

Па како нема да имаш таков скор со таков пинг, и ја би имал таков со твојов `мал` пинг :vozbud:
шала на страна ... супер скоР.

Лол а што ако сум играл ја? :nesvest: Како и да е, респект за Мето. :jupi:

Мислам жиле и шорти викаа не гарф.. како и да е скорот е направен :vozbud:

my.php

Е за ова колку сум се смеел ... Видете само ... Хахахахаха :)

:pos2: :pos2: HahehehehAHhehehe da puknite me nasmeavte, Garf ovie znaci igrale za da ni ja pobijat teorijava deka vo nashe otsustvo samo pravat dobri skorovi .. a ako dobro se sejkavam toj muabet beshe pred mesec nekade ... znaci cel mesec igravte bez nas na server i edvaj uspeavte da napravite dobar skor so mene prisuten na server ... HahahahahAhahaha lelel stomak me fati :pos2: :pos2:
Edit: Ne ja svakajte seriozno rabotava ocite ke gi rasipite od sedenje pred PC :)
patem nokeska bea padnati serverite od kajgana pa vlegov na eden drug makededonski server da ne spomnuvam ime i za 10 min igra na inferno zarabotiv permanenten ban reason: Aimbot mi stoese ... :) Ne da ispadne falba ali vistina na kajgana ima dobri igraci ... toa mi e poentata ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom