СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
hehe ne jacky ama interesno e da mu daes na nekoj noz so cela mapa ja igra so slusalki i so walk :wink:

hehee dada bravo ina4e nema verska jas nozovi sum jadel i od najgolem bot :d ama ja koa igram idam rudh odma vi idam 1 vs 5 i normalno noz i ne kako ti sto igras samo na rank za skor prais jak skor a ina4e bot si nema verska uzivaj :helou: toa ti e igrata :D

hehe ajde troll da se palish nozz :D: mi daese:zver:

Абе КаГеБе не дрнкај, еве уште еден нож од денеска..:smir:

10iceac.jpg

Ја нож и на спартан..:smir:

15hzg34.jpg

И една обична слика, со ник "ha, te ubiv!" хаха!:vozbud::smir:

33dlbau.jpg

na vidi go troll vi vlagam na 1 vs 4-5so noz posle vikas kagebe noz ti dadof ccc ako bravo nema veze aj od denes da vidam dali ke moze nekoj da mi mava noz !
fffve7.png

И шо си има веза ако му дадеш нож ништо не си појак .. Не се пези така Драги..

deagleck8.jpg

HS беа сите спарки може да потврди...

deagle1aa7.jpg

Исто...

И шо си има веза ако му дадеш нож ништо не си појак .. Не се пези така Драги..
A кој кажа оти е појак оти му дадех нож? Битна е дружбата..
А оти забрането е да ставам слики какви сакам, и шо се пезам, оти ставам слики?:nenene:

Сеа ке закачам една слика.Cо ц4 у глава го мајнах и умре..:pos:
ПС:Тешка била оваа бомбава у пм..:)

хахаха...Драган .. радосен си оти ке удраш нож на појак играјач ... си мислаш .. +бех Nosound и играаx so Галабар(scout)..али ајде .. нож си ми удрил .. радуви се... саа веке ке земам ке ставан Screenshot как ке направам на некој Headshot ...

:pos2::pos2::pos2:
:vozbud::vozbud::vozbud:

hahahha abe smesni ste zimi se....pa i nozot e ooruzje so ima veze,ko so boks da si go ubill...baska jas sum ekspert za jadenje nozevi,vlagam rush bez slusalki i krrrrkk:Di bas mi e zabavno hahaha

hahahha abe smesni ste zimi se....pa i nozot e ooruzje so ima veze,ko so boks da si go ubill...baska jas sum ekspert za jadenje nozevi,vlagam rush bez slusalki i krrrrkk:Di bas mi e zabavno hahaha

Обично тие што ке те заколат коменитраат ....како например врати ми го ножот и т.н .Тоа ми е најинтерсно мислин на лото 7 фатија ама ако:):cug:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom