СКРИНШОТ - Screenshot!

• Креатор на темата Креатор на темата kpbKENGUR
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку ова беше на кајгана серверот.....
Леле колку се курчам кога ќе видам некој како ми соли памет еј!!!!!!

ако не се заебаваш :

2 страна на темата скриншот или одиш imageshack.us ја аплоадираш и ти дава неколку линкови , го копираш крајниот и овде го пастираш така ... linkot....[IMG] и ок.

ако се заебаваш :

.!. :pos:

Ајверсон не те сваќам зашто се буниш кога дечкото си направил 3 убиства сите 1 хит хедшот и што?!?!?Ти немаш направено??А и да не е на кајгана серверот големото чудо..

пер ај за цела рунда.. . ама види 3цата еден по еден , фактички тој у rush бил и пред него 3 ца и тој само по 1 хит... sry ама мене ми стана чудно. .. дај боже да грешам ред. . и ај доста, за да не ме банират од темава :)

Imam napraveno >700 dmg..so noz..ama ne znam kako da stavam slika..help..?:D
абе види малку погоре .
Ајверсон кажа ама ај ќе повторам.
Одиш на www.imageshacks.us и имаш таму upload и ја бираш сликата и чекаш 1 мин да се аплоадира и потоа ја како што кажа Ајверсон ја копираш адресата на сликата и каде што треба да испратиш мислење има едно како планина и тука ха ставаш адресата на сликата и готово.
Или кога ќе се аплоадира сликата кликаш на незе и ќе ти се зголеми и ја копираш и пасте и готово.Се надевам дека свати:smir:

пер ај за цела рунда.. . ама види 3цата еден по еден , фактички тој у rush бил и пред него 3 ца и тој само по 1 хит... sry ама мене ми стана чудно. .. дај боже да грешам ред. . и ај доста, за да не ме банират од темава :)
Ова ќе кажам само.
Ниту сум некој играч којзнае каков, ама ова онака случајно се случи. Отидов во базата на кантерите и двајцата одеа и некако што знам среќа имав и со еден куршум ѓи отепав а третиот дремеше во база не реагираше и него го погодив.

Ja be:).ama dodeka upload da napravaa..da ti ebam netot:D
deinferno0014my7.png
detrain0001cu6.png

Хаха се здивел кантеров. 780 дмг бе хеј...

Абе зошто ја тргна таа сликата ЅВЕРСКА беше со 780 дмг со нож

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom