Скриен текст во песната на 2Pac - This Life I Lead

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
Да де да а кога ја правел песнава значи бил жив. Па од кај да знаел дека ќе умре типот и после во песна да го направи тоа. Чиста случајност е ова.

и јас мислам вака. А имаше и видеа за од песните само што наопаку прочитани испаѓаа друкшие. Ако најдам нешто такво ке го објавам:kesa:

„Како да знаеше дека ќе му се деси таква ствар.“

Не би било лошо да се информираш пред да постираш.

Оригиналната замисла на песната пред смртта беше подруга. По смортта група луѓе извршиле измена. А можеш да забележиш и дека тажните делови, односно тие каде што индирекно се кажува за смртта, ги пее само Кристијан.

Инаку, ако не се лажам, софтверот на видеото е една од постарите верзии на sound forge.

И да.. Мое мислење за темава - коинциденција.. Чиста случајност.

Пак е мртов, тоа го има потврдено и Suge Knight кој беше до него за време на убиството.
Не мора да биде сигурен извор Шуг најт секој може да излаже за пари секој така да мислам дека треба да го остават чоекот на раат да почива во мир на

„Како да знаеше дека ќе му се деси таква ствар.“
Just let them rest in peace.. Both of them.
За Пак ај да незнае пола ист коуст го дисаше и нивниот миленик Биги плус нас цел бед бој.али да не забораиме и видеото што го имаше за Деф роу ист каде збори за Крег Мек и остали од Њу јорк биле членови така да не рачунајте дека цел ист коуст го дисал само неколку души

јас верувам дека е жив. 2PAC, LEGENDS NEVER DIE...

легендата за тупак ќе живее засекогаш, но за жал не верувам дека е жив. истото можам да го кажам и за биги. Да беа живи двајцата немаше да ја слушаме оваа комерцијала сеа. Искрено, не верувам во скриените пораки во некоја песна.

Лејј ме потсети ова на еден другар,кога збореше Тупак е жив и се криел во Африка,којзнае сега може и на некоја трибина е гледа Светско:)))

Лејј ме потсети ова на еден другар,кога збореше Тупак е жив и се криел во Африка,којзнае сега може и на некоја трибина е гледа Светско:)))

Жив е бе. И тоа баш во Африка. Бранеше сеа на Свецково. За Брегот на Слонова Коска. Еве ти доказ.

36199_441602330751_505190751_5866959_8270098_n.jpg

Attachments

• 36199_441602330751_505190751_5866959_8270098_n.jpg
    36199_441602330751_505190751_5866959_8270098_n.jpg
    49,9 KB · Прегледи: 4

Еве скриена порака во песната "My name is" на Еминем. Абе случајни се,шо да не Тупак кога ја пишувал гледал и како ќе звучи ако ја слушаш на назад!?

Благодарен сум ви на вашите мислења и заклучив дека на сите ѕвезди после нивната смрт прават вака...И се согласувам со на Принц Вегета мислењето :)

Ако може модератор, нека ја стави темата во канта

Благодарен сум ви на вашите мислења и заклучив дека на сите ѕвезди после нивната смрт прават вака...И се согласувам со на Принц Вегета мислењето :)

Ако може модератор, нека ја стави темата во канта

Неможе. Кога има теми за рептилите, може и за ова плус... не секогаш случајностите се случајни.

Тој бил жив кога ја направил песната и веројатно не ни знаел што ќе му се случи... иначе и јас кога бев мал мислев дека е жив но почнаа да говорат сите негови колеги и пријатели што и како било кога го убиле тоа е ме убеди дека е мртов... РИП тупак

Последно разбрав дека песната од Цеца има скриена порака дека Аркан е жив

Тоа е стихот од песната "Кукавица" каде вика "Кад би био рањен крви бих ти дала"

Се сомнева дека оригиналниот текст од Марина Туцаковиќ е кад би био жедан воду бих ти дала но по инсистирање на Цеца е променет.
Балканската дива по посета на Караџич пред повеќе години кој предвидел дека Аркан ќе биде застрелан но нема да биди мртов на лице место туку само недостаток на крв во Калемегданската болница ќе ја предизвика негова смрт.
По ова предвидување на Радован Караџич кој подоцна е уапсен во Нови Сад во шаманска варијанта се шпекулира дека Цеца секогаш носела 2 паковање крв О позитив во нејзината чанта во случај да се остварат предвидувањата на големиот шаман.

Вести од пеколот

Аркан кој моментално гнија во земја по теориите на заговор е се поубеден дека не е мртов туку дека е некаде на Кипар. Неговото последно барање до Нечестивиот да признае дека е жив беше безрезервно одбиено и покрај приложените докази од СКМ, Свет и останати весници, интернет форуми, блогови и гласини дека е жив.
Во кратко интервју со него се дознава дека Аркан ќе го упати барањето и до Свети Петар со сите приложени докази дека е жив и дека е самиот се повеќе убеден дека е жив по се онаа што може да се прочита од интернет.

Последно разбрав дека песната од Цеца има скриена порака дека Аркан е жив

Тоа е стихот од песната "Кукавица" каде вика "Кад би био рањен крви бих ти дала"

Се сомнева дека оригиналниот текст од Марина Туцаковиќ е кад би био жедан воду бих ти дала но по инсистирање на Цеца е променет.
Балканската дива по посета на Караџич пред повеќе години кој предвидел дека Аркан ќе биде застрелан но нема да биди мртов на лице место туку само недостаток на крв во Калемегданската болница ќе ја предизвика негова смрт.
По ова предвидување на Радован Караџич кој подоцна е уапсен во Нови Сад во шаманска варијанта се шпекулира дека Цеца секогаш носела 2 паковање крв О позитив во нејзината чанта во случај да се остварат предвидувањата на големиот шаман.

Вести од пеколот

Аркан кој моментално гнија во земја по теориите на заговор е се поубеден дека не е мртов туку дека е некаде на Кипар. Неговото последно барање до Нечестивиот да признае дека е жив беше безрезервно одбиено и покрај приложените докази од СКМ, Свет и останати весници, интернет форуми, блогови и гласини дека е жив.
Во кратко интервју со него се дознава дека Аркан ќе го упати барањето и до Свети Петар со сите приложени докази дека е жив и дека е самиот се повеќе убеден дека е жив по се онаа што може да се прочита од интернет.

Заради вакви легенди вреди да се отвори форумов :toe:

On topic: Факт е дека е само случајност и дека за секоја славна личност прават вака .. не знам зошто се уште некој се лупа од земја.

eve dobar dokumentarec za Muzickata industrija

vredi da se pogledne .. a za zaklucocite sami ke si doneseme odluka

ima milion delovi i za site poznati zvezdi ..pa i za Tupac

--- надополнето ---

posebno mi se dopaga za michael jackson

ova e delot 8 a pocnete od krajot na delot 7

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom