Скопје доби барокна дискотека

• Креатор на темата Креатор на темата NikolaMKD91
  • Време на започнување Време на започнување
Во Мелбурн имало таква дискотека, во Белград имало бродови, во Парис имало капија, во Мадрид имало шпански скали и така натака. Крајот не се гледа на оваа низа глупости.
И само поради фактот што такво нешто има и на некое друго место треба да ги оправда сите будалаштини.
:гомце:

А зошто мислиш дека не одам?

Мило ми е. Продолжи.
--- надополнето: 3 ноември 2013 во 19:25 ---
Во Мелбурн имало таква дискотека, во Белград имало бродови, во Парис имало капија, во Мадрид имало шпански скали и така натака. Крајот не се гледа на оваа низа глупости.
И само поради фактот што такво нешто има и на некое друго место треба да ги оправда сите будалаштини.
:гомце:

Најубавно ич да не се гради. Не мора никој да инвестира. Така нема да мора да се оравдува ништо и онака се си имавме. Кој е ко нас...

Па баш на меставак кај што ги наброи киснат сељаци од 40+ години - посебно на Ленинова, и не знам зашо уопште би ги набројала кафичите на Ленинова као WOW места за излагање- боље журка у маалскава биртија има ебате.
Ne gi spomnav kako wow mesta, nego kako edna opcija od mestata za pre-party. I ne se samo tie...
A vie, ne-seljacite, dzentelmenite i kulturnite momcija, kade izleguvate? Da vidam i jas, sto podrazbirate pod "bolja zurka", uvek moze bolje.
Dali ke odat lugje nekade, ne zavisi od toa dali e barokno ili ne, nego od toa koj ide tamu. Primer, ako ide nekoja popularna osoba, ke pocnat i drugi, obicni smrtnici da odat tamu samo zatoa sto popularnata osoba bila tamu. Popularnite se obicno tie so povekje kamce. A od menadzerite zavisi dali ke gi donesat takvite ili ne.Dobri menadzeri=dobra zarabotka.

Кој гаѓаше за Роџер дека го праел:pos:
Идејата да се донесе Театро е моја, ама конечниот дизајн е на Зоран Роџер и Славчо - Хаш од Рокенрол студио.

Јунакот на темата Горан Наумовски - Кизо . Сопственик на Театро

mkd-86194.jpg

Неговото целосно интервју

Викторија Лоба му била симпатија се збори, ама овој не лепел билборди.

Закон! Ваму секое искачање ќе биде први април, ми се допаѓа!

Не ми е јасна дискусијава :icon_lol:, и шо ако се отворила? Ако ти се свиѓа иди ако не не иди мислам нема што да се дискутира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom