Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
Па оди направи улица во Свирипичино село со два жители со две нозе во гроб.

И поздрав до оние што ме прават партиски активист на овие на Власт и да им порачам дека не ги сакам ич дека се демо христијани, а мене не ми одговараат лично како ЛГБТ член. [emoji14] Сепак им благодарам за споменикот на Аце највеќе само им фали едно знаме во боите на виножитото за да биде комплетен. :D
Свесно или несвесно, им помагаш на демо христијаните со глупостите што ги пишуваш :)

Свесно или несвесно, им помагаш на демо христијаните со глупостите што ги пишуваш :)
Па да ги фалам комуњарите и оние што не дадоа Скопље да буде лепши од Београда?

Сега е лепше, дефинитивно.
Од порано да. Ја не ве разбирам посебно вие родените Скопјани како не ги воочувате разликите. Значи не зборам само за еб#ниот Центар.

Од порано да. Ја не ве разбирам посебно вие родените Скопјани како не ги воочувате разликите. Значи не зборам само за еб#ниот Центар.

Кои се позитивните разлики еве повели кажи.

Имаш погоре и малце наназад напишано промените освен плоштадот.

Па не е интересно ако не дискутираме за плоштадот. Таму на него и околу него пола милијарда евра се потрошија.

Па не е интересно ако не дискутираме за плоштадот. Таму на него и околу него пола милијарда евра се потрошија.
Што ако се потрошија поубо е и не е веќе комунистичко!!! Брее ништо да не се разбирало...

Ставот на вемеровец за проектот Скопје Барок 2014- Владата барем гради нешто, а во времето на ЕсДеСеМ ништо не се градеше. Море напатени луѓе, спомениците ли отвараат работни места? Социјална помош ли даваат за најзагрозените? Колку мизерија од луѓе чудо. И зошто го споменуваат тоа време? Тоа било пред 10-14 години.

п.с. Ставот е од мои пријатели. Темата воопшто не сум ја читал.

Ставот на вемеровец за проектот Скопје Барок 2014- Владата барем гради нешто, а во времето на ЕсДеСеМ ништо не се градеше. Море напатени луѓе, спомениците ли отвараат работни места? Социјална помош ли даваат за најзагрозените? Колку мизерија од луѓе чудо. И зошто го споменуваат тоа време? Тоа било пред 10-14 години.

п.с. Ставот е од мои пријатели. Темата воопшто не сум ја читал.
Имаш три ставови, минато, сегашност и иднина, по ист редослед:

1. Порано поарно да не беше?
2. Ај барем се гради нешто.
3. А што, другите да дојдат поарно да не ќе биде?

И така до бесконечност.

Да, затоа што во одговорите на тие прашања се крие одговорот за сегашната ситуација.

Да, затоа што во одговорите на тие прашања се крие одговорот за сегашната ситуација.
Одговорите на тие прашања се: 1. Да. 2. Да, за жал. 3. Да.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Не знаеме какви ќе бидат тие, но ако продолжат со истата политика како и моменталната власт постојат предвремени избори и како што дошле така и ќе си одат. Не ми е јасно зошто толку сте исплашени демек полоши ќе биле, немаат дојдено на власт цела деценија бе. Барем им го знаеме ставот за спомениците,образованието,здравството. Еден споменик помалку значи спасување на најмалце еден човечки живот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom