a9mkd
Љетиф
Па оди направи улица во Свирипичино село со два жители со две нозе во гроб.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Свесно или несвесно, им помагаш на демо христијаните со глупостите што ги пишувашИ поздрав до оние што ме прават партиски активист на овие на Власт и да им порачам дека не ги сакам ич дека се демо христијани, а мене не ми одговараат лично како ЛГБТ член. [emoji14] Сепак им благодарам за споменикот на Аце највеќе само им фали едно знаме во боите на виножитото за да биде комплетен.![]()
Па да ги фалам комуњарите и оние што не дадоа Скопље да буде лепши од Београда?Свесно или несвесно, им помагаш на демо христијаните со глупостите што ги пишуваш![]()
Сега е лепше, дефинитивно.Па да ги фалам комуњарите и оние што не дадоа Скопље да буде лепши од Београда?
Од порано да. Ја не ве разбирам посебно вие родените Скопјани како не ги воочувате разликите. Значи не зборам само за еб#ниот Центар.Сега е лепше, дефинитивно.
Од порано да. Ја не ве разбирам посебно вие родените Скопјани како не ги воочувате разликите. Значи не зборам само за еб#ниот Центар.
Имаш погоре и малце наназад напишано промените освен плоштадот.Кои се позитивните разлики еве повели кажи.
Имаш погоре и малце наназад напишано промените освен плоштадот.
Што ако се потрошија поубо е и не е веќе комунистичко!!! Брее ништо да не се разбирало...Па не е интересно ако не дискутираме за плоштадот. Таму на него и околу него пола милијарда евра се потрошија.
Имаш три ставови, минато, сегашност и иднина, по ист редослед:Ставот на вемеровец за проектот Скопје Барок 2014- Владата барем гради нешто, а во времето на ЕсДеСеМ ништо не се градеше. Море напатени луѓе, спомениците ли отвараат работни места? Социјална помош ли даваат за најзагрозените? Колку мизерија од луѓе чудо. И зошто го споменуваат тоа време? Тоа било пред 10-14 години.
п.с. Ставот е од мои пријатели. Темата воопшто не сум ја читал.
Одговорите на тие прашања се: 1. Да. 2. Да, за жал. 3. Да.Да, затоа што во одговорите на тие прашања се крие одговорот за сегашната ситуација.
И после се чудите зошто никој не ве зема за сериозно...Одговорите на тие прашања се: 1. Да. 2. Да, за жал. 3. Да.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk