Скопје 2014 (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Принцезичка
  • Време на започнување Време на започнување

Дали го одобрувате проектот Скопје 2014?

• Вкупно гласачи
    593
И оние кој жолчно го бранеа проектов на почеток, денес превртуваат очи од целава слика. Можам и без да видам да кажам кој кликнале да на анкетава. Alex The_Great; на пример како ти се допаѓа сега Скопје?
На Alex The_Great му се допаѓа Скопје
525391_10151260889886612_340353839_n.jpg

иако не живее у Скопје.
Ама како папа каже, така он лајкуе.

Мост за секое трето дете :ROFLMAO:
Ќе падне на Уставен суд. Дискриминирани се првото и второто дете така. Башка тоа што мостовите ќе бидат "крстени" Рамче,Амди, Артан,Дритон.....

Ќе падне на Уставен суд. Дискриминирани се првото и второто дете така. Башка тоа што мостовите ќе бидат "крстени" Рамче,Амди, Артан,Дритон.....
Мислиш Аминта, Пердика, Диоклецијан, Цезар, Клеопатра, Арагорн, Фродо, Старк?

Eехехехех исто и Цитро којзнае коа последен пат бил во Скопје а го одобрува проектот :pos:
Цитро го лајкуе проектот пошо со Амди се сликал поред воинот на коњ. Па се надева дека некад со папата ќе се слика поред триумфална или ќе чека да напраат споменик фотеља за да седне папата и секој партиски послушник да му седне у скут па да се сликаат на барокна фотеља.

И напливот на кружни текови треба да ни е јасен. Се прави простор за споменик да се стави. Сега кај Влада ќе прават... Ќе стават споменик на Нтомбела Камаландела, виден граѓанин на племето Зулу.

Зашто не би мислеле?
Вајда живееме во Македонија,не во Америка па со индијанци да се идентификувам.
Ма нема везе ти вадат памет политичари. Они тоа сакаат, ти да веруваш во митолошки суштества.

На Alex The_Great му се допаѓа Скопје

иако не живее у Скопје.
Ама како папа каже, така он лајкуе.

И оние кој жолчно го бранеа проектов на почеток, денес превртуваат очи од целава слика. Можам и без да видам да кажам кој кликнале да на анкетава. Alex The_Great; на пример како ти се допаѓа сега Скопје?

За малку ќе се загрижев кај сте вие две досега да помислите на мене.

Зашто не би мислеле?
Вајда живееме во Македонија,не во Америка па со индијанци да се идентификувам.
Може у недостаток од статуи т.е перење пари ќе почнат и споменици на индијанци да ни праат и да ни продаваат филм дека потекнуваме од индијанци.
А рекламава више не е актуелна
до толку ни го подигнаа патриотизмот шо и од патриотски причини ни бапнаа Таљат за министер за одбрана, музеи на учки се у знак на Скопје 2014.
--- надополнето: 10 април 2013 во 12:33 ---
И на овој ќе му облечат гаќи вредни 1000000 евра.
46573_558195714214411_247717993_n.png

На овие овци им се допаѓа тоа.

Ова сега ко некој стрип личи,пиштолџии на сите страни, мечови ,фали само уште оние облачиња над спомениците кои ќе содржат објаснување за што всушност се работи во стрипот

Цитро го лајкуе проектот пошо со Амди се сликал поред воинот на коњ. Па се надева дека некад со папата ќе се слика поред триумфална или ќе чека да напраат споменик фотеља за да седне папата и секој партиски послушник да му седне у скут па да се сликаат на барокна фотеља.

Moри модераторке,среќа твоја што не сум модератор тука па да ти лупнам 10 казнени поени за оф топик мислења..мене за многу помали тролања во туризам и патувања ми спопика 50 казнени поени (n) И после ја сум терал оф топик. Нема врска. Ја со Амди се сликав ради кур-ташак и сеир а ти што го сваќаш тоа како сериозно незнам што да ти кажам. И ја делумно го прифаќам проектов не сум до толку луд да све оправдувам,стотиците скулптури ми се несватливи,посебно последнава тура и уште некои на плоштадот. Ама сте научиле само мене да ме зимате у уста као ја да решавам за Скопје и ја да ги делкам скулптуриве :facepalm:
--- надополнето: 10 април 2013 во 12:52 ---
Eехехехех исто и Цитро којзнае коа последен пат бил во Скопје а го одобрува проектот :pos:

Лани зимоске бев бе по пижами.

Moри модераторке,среќа твоја што не сум модератор тука па да ти лупнам 10 казнени поени за оф топик мислења..мене за многу помали тролања во туризам и патувања ми спопика 50 казнени поени (n) И после ја сум терал оф топик. Нема врска. Ја со Амди се сликав ради кур-ташак и сеир а ти што го сваќаш тоа како сериозно незнам што да ти кажам. И ја делумно го прифаќам проектов не сум до толку луд да све оправдувам,стотиците скулптури ми се несватливи,посебно последнава тура и уште некои на плоштадот. Ама сте научиле само мене да ме зимате у уста као ја да решавам за Скопје и ја да ги делкам скулптуриве :facepalm:
не се нервирај, жени те земаат у уста, ебате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom