Храбар човек професоров, динамит ќе ставал.![]()
Колку си ти основна верзија на човек...од целиот муабет, го извлече само делот со динамитот?
Хе, не е ни чудо што ни се случува Ск2014...цццццц

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Храбар човек професоров, динамит ќе ставал.![]()
Тоа е најбитниот дел од муабетот. Решението. Другото е патетики.Колку си ти основна верзија на човек...од целиот муабет, го извлече само делот со динамитот?
Хе, не е ни чудо што ни се случува Ск2014...цццццц
![]()
Тоа е најбитниот дел од муабетот. Решението. Другото е патетики.
Еве отприлика што се патетиките. Ги пиша и во твојот пост.Ја, баш и не гледам патетики у излагањето на професорот и оноа девојчето у врска со Скопјево
Сеа сме осудени на Ск 2014.
Не сме осудени на ништо. Доколку некој способен реши да го руши проектот, ќе го руши. И тоа со помош од истото невероватно мнозинство на амеби. Овие што сега сакаат да го рушат проектот не се способни. И затоа се патетични.и со помош на невероватното мнозинство амеби успеа
Cogitationis poenam nemo patiturТоа е најбитниот дел од муабетот. Решението. Другото е патетики.
Еве отприлика што се патетиките. Ги пиша и во твојот пост.
Не сме осудени на ништо. Доколку некој способен реши да го руши проектот, ќе го руши. И тоа со помош од истото невероватно мнозинство на амеби. Овие што сега сакаат да го рушат проектот не се способни. И затоа се патетични.
280 000 евра за врби у Вардар.....wtf
Мамата ни ја ебаа...
Зошто? Мене пак, баш напротив. Ме радува појавата на страв кај нашите интелектуални кругови. Бидејќи тоа го покажува моралниот, а богами и интелектуалниот капацитет на нашиве интелектуални кругови. Ебати интелектуалните кругови што се уплашиле од луѓе кои имаат влијание од Табановце до Богородица. Таквите не заслужуваат да се наоѓаат таму каде што се наоѓаат.Видиш, мене ме загрижува појавата на страв во нашите интелектуални кругови. У ствари, не ме загрижува-повеќе би се рекло дека ме преплашува!
Незнам со кој памет овие од Бедем паничат.Тоа што вели дека ќе ги дисцолираат спомениците немора да значи дека сите ќе ги дисцолираат или пак споменикот на бранителите.
И да се дисцолира споменикот на бранителите, тоа ќе биде изгледа во некој друг град.
Незнам зошто се палат овие ... веројатно така им наредил пастирот.
Незнам со кој памет овие од Бедем паничат.Тоа што вели дека ќе ги дисцолираат спомениците немора да значи дека сите ќе ги дисцолираат или пак споменикот на бранителите.
И да се дисцолира споменикот на бранителите, тоа ќе биде изгледа во некој друг град.
Незнам зошто се палат овие ... веројатно така им наредил пастирот.
Ие Дим6е бе,имало у тебе 2 грама памет,си ме изненадуел. Да те поживее господ 100 години за постов.Samoto spomnuvanje na zborot rusenje vo situacija koga si vo opozicija e ramno na propast...
Duri i ako kontekstot e rusenje rezim/vlada
Napredok vo inovativnost i idei =0
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2