- Член од
- 19 јули 2006
- Мислења
- 3.157
- Поени од реакции
- 129
Correction, со Гејците се дупат кај нас младите чупиња
А нив ги шиша ли некој или тоа е во ред?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сте нормални ако тоа сте го направиле, големиот грев, идела со Шќиптар, ко да сме во најрасистичка земја што може да се замисли.
Siguren sum deka sakal, da delue preventivno, na licnosti od poshirok ili potesen krug na bratucedi, i semejni clenovi... Demek eve pazi ako idesh so Albanec ke te shisham, more ne... ke ti ja secam glavata...
Vo Bitola tipacov da zivee, ke treba edna tretina da gi shisha, site se ebat so Albanci...
Inaku za storitelot, moze li jas da odredam kazna?![]()
Да :pos2:
Не ,ке ја милуваме,оди не заебавај се еб.ла си албанец а потоа сака со нас,не иде друже.За џадијата која ти зборев цела фамилија се има откажано од неа
Како прво не ја јас шишав туку едни други но не е битно,а ти очигледно си албанец па така делуеш,во спротивно да беше Македонец(со здрав памет немаше да лажеш за тие глупости во Битола)
Abre shmukle, Albanec sum, Albanec ke bidam... Me praish da se spushtam na tvoe neandertalsko glupavo nivo, kade ljugjeto shetaat so lisja megju noze i isfrlaat od nivnite usti neartikulisani zvuci, a sepak se pametni i razmisluvaat kako civiliziranive.
Jas, ja znam tvojata frustracija, te sfakam, teshko ti e, ali prifatija realnosta, deka shiptarkite vo Bitola se ebat so Albanci, a ima koi se ebat i so Makedonci, pa ja ne gi shisham... Makedonkite se ebat so Makedonci, ali se ebat i so Albanci - ZA PARI... i so GRCI ZA PARI i edna voznja so Mercedes MLS...
Da ne ti lepam veke etiketi i ambalazi, vnimavaj kako pricash sa mnom, i kazimi po PP shto ti znaci nickot?
Abre shmukle, Albanec sum, Albanec ke bidam... Me praish da se spushtam na tvoe neandertalsko glupavo nivo, kade ljugjeto shetaat so lisja megju noze i isfrlaat od nivnite usti neartikulisani zvuci, a sepak se pametni i razmisluvaat kako civiliziranive.
Jas, ja znam tvojata frustracija, te sfakam, teshko ti e, ali prifatija realnosta, deka shiptarkite vo Bitola se ebat so Albanci, a ima koi se ebat i so Makedonci, pa ja ne gi shisham... Makedonkite se ebat so Makedonci, ali se ebat i so Albanci - ZA PARI... i so GRCI ZA PARI i edna voznja so Mercedes MLS...
Da ne ti lepam veke etiketi i ambalazi, vnimavaj kako pricash sa mnom, i kazimi po PP shto ti znaci nickot?
aj prevzemi de nekoja merkaВи сте глупи што воопшто дозволувате такви работи,да делувате малку како Македонци веднаш би презеле некои мерки(немора физички)може и психолошки со одбегнување и такви работи