Скинери

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се мрднавте сите:pos2:. Пола од вас шо пишуваат немаат две благи везе панк култура што е а сакате да зборите за скинери. ц ц ц срамота

Се мрднавте сите:pos2:. Пола од вас шо пишуваат немаат две благи везе панк култура што е а сакате да зборите за скинери. ц ц ц срамота
:pos: што по ѓаволите и морските длабочини има везе панкот со скинерите? освен што они слушаат некои панк бендови - традс скинерите.

:pos: што по ѓаволите и морските длабочини има везе панкот со скинерите? освен што они слушаат некои панк бендови - традс скинерите.

Имаат врска само нази панкерите со нази скинерите, а овие другиве ни благе везе немаат.

Имаат врска само нази панкерите со нази скинерите, а овие другиве ни благе везе немаат.
Врската е само во идеологијата, во тој случај имаме и наци металци, наци рапери итн...

Врската е само во идеологијата, во тој случај имаме и наци металци, наци рапери итн...

Епа има само оние кои делат таква идеологија помеѓу металците. Ама јас кажав за нази панкерите постојат и посебни се од обичните антифа панкерите. а за раперите те молам не спомнувај,тие можат само да имаат респект кон нази скинерите ама да делат таква идеологија неможе, нема логика.

Замисли брат станеме наци рапери-не дај боже наци металци. Го замишљаш ли милан у широки фармерки и патики со капче и златни ланци и оние суканицине :pos2:

наци-панк, Skrewdriver и компанија...

Избришани навредливи мислења и офтопик муабети.
Сега, културно продолжете си по темата!

Само да ве известам дека во светот од вкупната популација само 2% се белци,и белата раса ќе изчезне за 5 генерации.Па кажете ми како би се осеќале во животна средина во која само вашата фамилија е бела?

Sto traskas be samo 2 posto mislese valjda 20 posto od kaj ova sea ?

a ako navistina taka e toas ke nastanat naci crnchugi koi ke sirat naci arievski crnchugizam ... poetska pravda jebiga

од кај најде такава статистика дека само 2% се белци?
дај некое линкче барем залажи не

Видов на еден клип ама кога разгуглав видов дека варираат процентите од 5-10%,сега побарав подетално и најдов некои клипови,што ми изгледаат дека бројките се вистински...кликни ме И ме интересира нешто.....дали женските(нон-скинерки) би имале дечко/маж скинер,или машките(нон-скинери) би имале девојка/жена скинерка?

И ме интересира нешто.....дали женските(нон-скинерки) би имале дечко/маж скинер,или машките(нон-скинери) би имале девојка/жена скинерка?

Па да, девојките до сега што ми биле сите сакале и не им смеќавало очиглено тоа што сум скинер. Ме процениле како личност не по изгледот и идеологиите.

A ima li mnogu zenski skinerki ?

i ako ima pravite li orgii vo cest na firerot ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom