Скинери

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
zasto Vie skineri mislite deka orgija e povrzana so bisexualnost ?

I definirajte orgija sto pisal Firerot u toa majn kampf za orgii ?

Kakva be vrska ima bisexualnost ako dvajca skineri ebat edna skinerka ne mi e jasno ?

Ili 14 skineri na 18 skinerki ?

kaj e tuka bisexualnosta ? abe deca drama ste znaci

офф-топик:

ааааа фала што ме просфетли, значи ако јас имам секс со девојка ми и до нас има уште еден пар што се ебат тоа е оргија?

kako i da е да се вратиме на темава, многумина мислат дека скинери во македонија воопшто нема, еве дури и јас полседниве година ипол како престанав да искачам со такви друштва навистина скоро не ги ни приметувам, дури и од мое друштво многумина станаа "кремци" поради девојките :)

пред некој месец искочив до Лејде онака да видам што има ново, дали уште седат таму еврејчињата што го тепаа фикс и глеам сега повеќе ги има одколку од пред 3-4 години :) е сеа дали се квази скинери (само облеката и стилот го пошутет) или стварно им е у душа тоа незнам, не праам многу муабет со Анархо-Скејтеско-Шарперско настроените скинерчиња.

и ја не сум видел скинер одааааамна. Имаше и у маало, сеа нема веќе.

DancingHitler.gif

Жими све. Има еден само он изгледа упорен е. Уште си го носи имиџот. Мада малце поблаг имиџ од порано.

Од време на време може да се види некој скинер во Градски Парк, но и тоа е реткост. Тоа само ја потврдува теоријата дека вистински undergroud луѓе нема многу, си доаѓаат и идат како што модата доаѓа и поминува.

Не проаѓа модата. Уствари скинер да си не значи дека тоа е мода. Си идат како што проаѓаат годините. Само мартинките и трегерите остануваат по плакарите и подрумите,битно дали остануваат и понатамо скинери во срцето.

Не проаѓа модата. Уствари скинер да си не значи дека тоа е мода. Си идат како што проаѓаат годините. Само мартинките и трегерите остануваат по плакарите и подрумите,битно дали остануваат и понатамо скинери во срцето.
Целта ми беше дека и меѓу скинерите има такви кој што стануваат скинери само затоа што во моментот мислеле дека така ќе испаднат поголеми фраери пред општеството. Па после некое време гледаат мешто друго и идат накај тоа.

Aj sea bez zaebancija ke moze li nekoj da mi gi napise postulatite na skinerskata filozofija i celi kon sto se stremat skinerite :

dakle pod 1, 2 ,3 i taka nataka za da razbereme site nie neskineri

Aj sea bez zaebancija ke moze li nekoj da mi gi napise postulatite na skinerskata filozofija i celi kon sto se stremat skinerite :

dakle pod 1, 2 ,3 i taka nataka za da razbereme site nie neskineri

Епа ај да објаснам за Нази скинерите..

1.Против хомосексуалци.
2.Против проституција.
3.Антисемитизам.
4.Анти Комунизам.
5.Експанзионизам.
6.Национализам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back