Скинери

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Па јас мислам дека на темева тука и е местото пошто рева да се дискутира, филозофира и слично.

Значи самата тема си кажува.
Општо се’ што знаете за Скинерите, нивното движење и цели.
Дали ги оправдувате?
Каков е вашиот став кон овие луѓе?
Познавате ли некого, или можеби по форумов се крие некој скинер? :smir:

Нешто повеќе за нив тука

Има еден мал милион вакви теми...

Volkswagen напиша:
Има еден мал милион вакви теми...
има општо за расизам и слично ама не точно за Скинерите

Прилично закон типци...„понекогаш” опасни, ама во секој случај многу добри ставови и размислувања имаат...знаеш ти. :smir:

Dark Angel напиша:
Па јас мислам дека на темева тука и е местото пошто рева да се дискутира, филозофира и слично.

Значи самата тема си кажува.
Општо се’ што знаете за Скинерите, нивното движење и цели.
Дали ги оправдувате?
Каков е вашиот став кон овие луѓе?
Познавате ли некого, или можеби по форумов се крие некој скинер? :smir:

Нешто повеќе за нив тука
Ехеј, многу општо ја постави темава. Според тоа колку категории на скинери има, толку има и да се дискутира за припадниците на оваа субкултура. Имаат различни цели, различни ставови, различно се ориентирани.

Мистичен напиша:
Ехеј, многу општо ја постави темава. :) Според тоа колку категории на скинери има, толку има и да се дискутира за припадниците на оваа субкултура. Имаат различни цели, различни ставови, различно се ориентирани.
ај да почнеме поконкретно: Нази Скинери

Филозофија: Моронска
Психологија: Дебили
Фризура: Лоша (само еден е Арчи)

Skineri... Treba da postojat i losi primeri, za umnite da uchat od nivnite greshki.:toe:

Bada Bing! напиша:
Филозофија: Моронска
Психологија: Дебили
Фризура: Лоша (само еден е Арчи)

ehhehehehe Bravos ama Ti e odgovorov... daj be bate Kako ddebili koga si ja sakaat svoja Rasa I Nacija(nazi skins)..... I Ona za Frizurata hahhaha Arci ne bil Roden koga skinerite beli formirani Ne Bil ni U tatini M*** Taka Da RAzmisli 2 pati pred da kazes neso....

A cekaj izvini Vaka Si videl Ti skiner Nekogas?? I koi Skineri Sea Gi vregjas? Posto Gi ima Mnogu: eve ka za Primer Nazi,Sharperi,Gay,Ili tradicional?

od toa sto imam procitano za nazi skinerite ne gledam nisto loso

Tikvi4ka напиша:
od toa sto imam procitano za nazi skinerite ne gledam nisto loso

Apsolutno si vo pravo nema pogolema cest od toa da si ja sakas Svojata Rasa I Svojata Nacija A samo Taa Cest Ja imaat Nazi Skinerite Koi Svojot Revolt si Go iskazuvaat Da Site Da Vidat!

Бада даде куса но точна и сеопфатна дефиниција.
Еве сеа ги слушам "Директори"...духовити се,ама сељачишта се бе!
Филозофија- племенска.

Пошо ми се повраќа од предрасуди, етикетирања, комплекси на виша вредност и сл, а апсолутно не трпам шовинистичко-расистичко-националистички-и остали дискриминаторски срања, сметам дека нема потреба да го објаснувам мојот став кон наци скинерите. Особено ги "засакав" откако лани у парк пројдов две вечери у муабет со нив.
Иначе околу нивниот стил на облекување...Неам став...Али со оглед на нивните ставови, да се облечат и у најслатки розеви фустанчиња,пак нема да ми бидат симпатични.
Сепак се уште не можам да сфатам што може да натера некој да биде расист, анти-семитиста, анти-исламиста, анти-геј, нео-наци и нафуран у белечка надмоќ, така да би била ептен захфална(а, се надам и со проширени видици) доколку некој наци скинер од форумов ми објасни.

зошто јас немам среќа да најдам анти-исламисти???:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom