Skid Row

• Креатор на темата Креатор на темата Yan Gillan
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се свиѓаат Skid Row

• Да

Гласови: 49 77,8%
  • Не

Гласови: 14 22,2%

• Вкупно гласачи
    63
Па подносливи се, ги слушам од време на време. :) Youth gone wild, 18 and life... уште многу други добри песнички :)

Добри се....Ги сакам :smir:
Youth gone wild,18 and life,I remember you, Monkey bussines најмногу ми се свиѓаат :vozbud:А пак Sebastian Bach ммммммммм:vozbud::kesa:

Не ги слушам. Ги имам слушано, и не можам да кажам дека се лоша група. Напротив баш се добри. Може ќе треба да ги слушам малку...

Skid Row ми се еден од омилените бенда и стварно се законски и мн ми е криво што издржале мн малку на сцеата

....Супер се...Ги слушам...Имат прекрасни песни... 18 and life to go,i remember you,wasted time,peace of me...Ovie ми се најомилени :music1::wink:

Добри се Скид роу посебно Себастијан Бах има стварно добри квалитети.

.. ги обожаваааааам....свит литл систер,18 ендлајф, пис оф ми,...и уштее мнооогу...ај лов дем:vozbud::vozbud:а додуше и себастиан:pipi:

Аууууу Сабастијан....царррр ги обожавам Скид Роу

Сабастијан напаѓа фан!:pos2:

skid row не ги знам многу,ја знам 18 and life,гром песна е,иначе за себастиан бах,мислам дека не му е врвот на кариерата со скид роу...имаше после и друг бенд мислам,не сум сигурен....битно го водеше 100 greatest metal songs!

лав Skid Row:love1: најмногу ја сакам Youth Gone Wild

Еии Имаат добри песни ми се допаѓат, ама не подобри од Пантера како што кажа членот на почетокот :)

Wasted Time :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom