ACHQ
hawk
- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 702
- Поени од реакции
- 73
Куманово е најголема општина во Македонија, после неа незнам која иде.
Али како што знам сите градови се скарани со Куманово,
пуста љубомора :pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Куманово е најголема општина во Македонија, после неа незнам која иде.
Али како што знам сите градови се скарани со Куманово,
Jooooj ama kombinacija :nesvest:Абе и двата се добри. Посебно за оние како мене, со битолски корени, а роден во Скопје :smir:
Aми па вие еден аеродром што имате......од најмодерните....Кај да одиш Европа од Белград и Виена да мораш да се прекачваш.....ТИЊА.од битола ќе пукнат што немаат аеродром. тиња сте бе... комплекс на пониска вредност. па и така е =)
Остај, а третата точка од Бермудскиот триаголник ми е Струмица (вон темата е па не ја спомнав). Комбинација снова. И со кого сега да се расправам? Нит против едните нит против другите нит против третите. Сам со себе-шизоJooooj ama kombinacija :nesvest:
da ne vregam
skopje albanski grad
najgolemoto selo
nekoi velat solun ni e poblisku plus e nash :pos2::pos2: ne ni treba aerodrom
od zemjotreso navamu pocnaja da se karat poke
:pos2::pos2::pos2:
абе и од лего коцки да е, аеродром е. авиони слетуваат. и одлетуваат =)Aми па вие еден аеродром што имате......од најмодерните....Кај да одиш Европа од Белград и Виена да мораш да се прекачваш.....ТИЊА.
и шојма врска населба ајродром со меѓународниот ајродром куманово и нас ич не не боли шо толку се фаќате за та работа оти си имаме и аеродром кај логовардиабе и од лего коцки да е, аеродром е. авиони слетуваат. и одлетуваат =)
плус, населба аЈродром, ај сеа... xD