Скапи испити и често повеќекратно полагање за возачка дозвола

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
А вистина е тоа дека ќе се покачувала цената на часевите? Пријатели што уплакале им рекле дека со некој нови предлози на закони кои најверојатно ке се донесат автошколите ке имале многу трошоци па така наместо досегашните 13-14 000 ден ке се наплакало плус 10 000ден. Така слушнав, не знам дали е точно

Нема потреба да го поскапат полагањето они и така си наплаќаат дебело кога градска ќе полагаш 5-6 пати најмалку. Јас положив се од прва а градска на четвртиот пат ме пуштија и се вкупно возачката ми излезе 40 илјади денари..

Дали возачка можи да се земи за 2 месеци? знам дека прашањево е можи малку глупаво поставено пошто мислам дека има термини ти закажуваат за полагање ако не се лажам,али ме интересира доколку се почни со возење и секој ден возам и си ги терам работите навреме.
фала

Дали возачка можи да се земи за 2 месеци? знам дека прашањево е можи малку глупаво поставено пошто мислам дека има термини ти закажуваат за полагање ако не се лажам,али ме интересира доколку се почни со возење и секој ден возам и си ги терам работите навреме.
фала
изводливо, возиш прво часови па закажуваш тестови,ќе ти закажат за две недели минимум,па после да закажеш полигон и градска исто минимум две недели значи ако се е од прва и не ги извозиш сите часови(глеј да ги извозиш,зашто инструкторите се на процент од кандидат и им одговара помалце да извозиш за повеќе кандидати да фати а си ги плаќаш сите часови возел не возел) може значи за два месеци[DOUBLEPOST=1438871817][/DOUBLEPOST]коа сме тука веќе,има некој поднесено приговор,па по разгледување на снимката да положат градска?

изводливо, возиш прво часови па закажуваш тестови,ќе ти закажат за две недели минимум,па после да закажеш полигон и градска исто минимум две недели значи ако се е од прва и не ги извозиш сите часови(глеј да ги извозиш,зашто инструкторите се на процент од кандидат и им одговара помалце да извозиш за повеќе кандидати да фати а си ги плаќаш сите часови возел не возел) може значи за два месеци[DOUBLEPOST=1438871817][/DOUBLEPOST]коа сме тука веќе,има некој поднесено приговор,па по разгледување на снимката да положат градска?
фала :)

Некој може да ми одговори од колку може да се почне да се полага од 17 или 17ипол ? За 2 месеци полнам 17 ама незнам дали ќе можам да полагам ..?

Некој може да ми одговори од колку може да се почне да се полага од 17 или 17ипол ? За 2 месеци полнам 17 ама незнам дали ќе можам да полагам ..?
На 18 се полага.

Ко полагал татко ми на времето паднал 2 пати од еден инструктор. Го носел Охрид кај Самоилована тврдина и му викал сврти полукружно и слези надолу. Првиот пат го паднал зошто бил многу блиску до ѕидот, а вториот зошто бил многу далеку од него. Третиот пат полагал со друг и положил. Брат ми полагаше исто со то копилето и ко полагаше тој, единствено положил некој шо бил допишан на листата со пенкало.

При полагање низ град со комисија за Б категорија дали приоритет треба да ми бидат светлосните, сообраќајните знаци итн за тоа како ќе возам или тоа што ќе ми го кажи комисијата? Пример ако од комисијата ми речат да се движам по еднонасочна улица по која е забрането движење во насоката по која се движам заради х причина (се има случено не некои да им речат) дали тоа претставува трик од комисијата за да ме падни или правилно е да постапам како што ќе кажат?

При полагање низ град со комисија за Б категорија дали приоритет треба да ми бидат светлосните, сообраќајните знаци итн за тоа како ќе возам или тоа што ќе ми го кажи комисијата? Пример ако од комисијата ми речат да се движам по еднонасочна улица по која е забрането движење во насоката по која се движам заради х причина (се има случено не некои да им речат) дали тоа претставува трик од комисијата за да ме падни или правилно е да постапам како што ќе кажат?
Ќе кажиш само дека е забрането во таа насока и ќе ти дадат друга насока.

На другар мој исто така му рекоа да влезе во едносмерна и овој не влегол и продолжил право. За малце ќе го паднеа бидеќи не прокоментирал дека е забрането.

твое е да им кажеш дека е забрането,јас кога полагав за Ц по една улица им викам забрането е за камион,ми викаат вози со нашс дозвола,тогаш е ок,исто кога тргав ми викаат врти полукружно со наша дозвола,тогаш е ок,твое е да напоменеш

Лекарското кога ке ми истече,тоа значи демек ке треба се одново да полагам??

Скоро ке бидат 18 месеци,го извадив накај јули 2014.. ама наредна недела уште градска ми остана да положам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom