Скандалозно - А1: Нема во ЕУ затоа што не сакаме Хомо за Претседател!

• Креатор на темата Креатор на темата VOLK2234
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
http://www.a1.com.mk/video-home.asp?VideoID=442

Македонците не сакаат хомосексуалец за Претседател

Видете го најновиот прилог на А1!

Загрижената новинарка од му објаснува на заостанатиот Македонски народ, дека

ако не сакаме хомосексуалец за претседател,

никогаш немало да бидеме Евро-пејци

Како сме биле глупави и заостанати бла бла бла....

Боки 13ка за Претседател!

DJ Fuere:

Вашата земја треба

1.) да избере Хомо за Претседател

2.) да се самоизбрише себеси и да се натрти на Грција

* ако вашиот безимен народ не го прифаќа ова, ЕУ ке финансира медиумска кампања што ќе му го испере мозокот на народот и ќе го прифати ова како нешто нормално.

Ако не , нема ЕУ!

Не се мешам во темава ... море ќе се мешам!!!!

Дека ни е народецов заостанат, заостанат е. А јас кога бирам претседател, гледам што може да постигне и да направи, не гледам што прави во спалната. А и мене нејќам да ми се гледа. Тоа е нешто што се вика интима и треба да биде настрана од очите на јавноста. А ние што правиме? Не е битно колку ти фаќа главата, дај да ти се петљаме во приватноста и да те оговараме, пошто не знаеме ништо друго да правиме.

Бркај си ја работата и гледај си го својот двор, а тие што треба да се грижат за туѓите дворови, гледај ги според способностите, а според тоа дали ќе се удвараат на син ти или на ќерка ти.

се кладам дека таткото на новинаркава е ѓеј или пак таа била израсната од хомосексуална двојка.

Treba da se izgotvi zakon za ovie kako, ovoj nad mene, da ne smeat da sirat omraza vo javniot zivot.
I vo soglasnost so nivnite roditeli, da im se obezbedi besplatna terapija, od drzavata, i toa prakjanje na zivot vo Grcija, da vidat kako e koga si omrazen, ponizen,negiran, i nepozelen bez pricina...samo zaradi toa sto si!(vo Grckiot Makedonec)
Mozebi togas narodot ke svati kolku e vredna tolerancijata, i pocitta kon poedinecot bez razlika na pol, seksualna orientacij,a nacionalnost ili religija..

Treba da se izgotvi zakon za ovie kako, ovoj nad mene, da ne smeat da sirat omraza vo javniot zivot.
I vo soglasnost so nivnite roditeli, da im se obezbedi besplatna terapija, od drzavata, i toa prakjanje na zivot vo Grcija, da vidat kako e koga si omrazen, ponizen,negiran, i nepozelen bez pricina...samo zaradi toa sto si!(vo Grckiot Makedonec)
Mozebi togas narodot ke svati kolku e vredna tolerancijata, i pocitta kon poedinecot bez razlika na pol, seksualna orientacij,a nacionalnost ili religija..

Зарем ти го правиш тоа што самиот си го напипшал како доблесна вредност?
Ти го вреѓаш моето мислење!
Дали јас со мојот пост го вреѓав твоето?
Јас си кажав мислење , а ти ме навреде !

Зарем ти го правиш тоа што самиот си го напипшал како доблесна вредност?
Ти го вреѓаш моето мислење!
Дали јас со мојот пост го вреѓав твоето?
Јас си кажав мислење , а ти ме навреде !

Procitaj si go mislenjeto, stavi prst na glavata, podrazmisli sto napisa, i potoa repliciraj mi uste ednas.

A vo slucaj da ne ti tekne, vo tvojot post naveduvas na genocid na sekoj onoj sto se custvuva kako homoseksualec, priotoa zaboravajki deka i tie se obicni lugje, koi nikomu ne mu napravile nisto loso....toa sto pravat v krevet i so kogo, e nivna privatna rabota.
A da sudis nekogo za toa sto e, togas ne si nisto poaren od Grcite, koi te sudat tebe samo zatoa sto si Makedonec, bez razlika kolku si pameten ubav, sposoben....

Dali toa e merilo za vrednost? :toe::toe:

Јас мислам дека треба да се изготви закон со кој ќе им се забрани на сите педери да учествуваат во политичкиот (и општествениот) живот , а во согласност со нивните родители да им се обезбеди и бесплатно лекување и терапија за “одвикнување“ од педерлукот.
:):):):)

Мислам дека претставува девијантна појава кон која треба да се има НУЛА ( 0 ) толеранција , не е моја работа што тие прават во креветото ,меќутоа станува моја работа кога луѓето како нив (генетски пореметени) ке се јават во својство на политичари и јавни фаци кои креираат дел од мислењето на најмладата популација!

Јас мислам дека треба да се изготви закон со кој ќе им се забрани на сите педери да учествуваат во политичкиот (и општествениот) живот , а во согласност со нивните родители да им се обезбеди и бесплатно лекување и терапија за “одвикнување“ од педерлукот.
:):):):)

Ti izgleda od onie latentni homoseksualci si, stom tolku te zasega temava a?:smir::smir::smir::smir:

имаш нешто против јавно да го искажам мојот глас против тоа тие “шинати“ луѓе да го креираат мислењето на децата? :smir:

имаш нешто против јавно да го искажам мојот глас против тоа тие “шинати“ луѓе да го креираат мислењето на децата? :smir:

Извини што ќе те прашам вака, дали си имал фантазии како твојата девојка го користи ДИЛДОТО на тебе?

Тоа ти е. Ако не сакаат да те примат во ЕУ ке наоѓаат милион ситници и оправдувања

Не се мешам во темава ... море ќе се мешам!!!!

Дека ни е народецов заостанат, заостанат е. А јас кога бирам претседател, гледам што може да постигне и да направи, не гледам што прави во спалната. А и мене нејќам да ми се гледа. Тоа е нешто што се вика интима и треба да биде настрана од очите на јавноста. А ние што правиме? Не е битно колку ти фаќа главата, дај да ти се петљаме во приватноста и да те оговараме, пошто не знаеме ништо друго да правиме.

Бркај си ја работата и гледај си го својот двор, а тие што треба да се грижат за туѓите дворови, гледај ги според способностите, а според тоа дали ќе се удвараат на син ти или на ќерка ти.

Ај и јас малку да се умешам...

Воопшто не ми беше целта на темава да заговарам хомосексуалците да се запалат или да се обесат на плоштад.

Акцент ставам на подмолниот начин на кој еден медиум излезе со една цел:
Да го критикува нашиот менталитет, споредувајки го со тој на Германците или Французите, демек тие биле во ЕУ, бла бла, ние никогаш немало да влеземе во ЕУ ако имаме вакво мислење.

Па кој им дал право на тоа да ми чепкаат во мозок?!??!

Што сакаат, роботи да направат од нас, со Европски оперативен систем?!?!?

Не, нема да дозволам некој да ми го силува мозокот.
Јас сум Македонец, не сум ниту Германец, ниту Холанѓанец.
Јас сум тоа што сум, кој не сака да ме прифати, може комотно да одјебе.
Заедно со ретардираниве што го направиле прилогов.

Ај и јас малку да се умешам...

Воопшто не ми беше целта на темава да заговарам хомосексуалците да се запалат или да се обесат на плоштад.

Акцент ставам на подмолниот начин на кој еден медиум излезе со една цел:
Да го критикува нашиот менталитет, споредувајки го со тој на Германците или Французите, демек тие биле во ЕУ, бла бла, ние никогаш немало да влеземе во ЕУ ако имаме вакво мислење.

Па кој им дал право на тоа да ми чепкаат во мозок?!??!

Што сакаат, роботи да направат од нас, со Европски оперативен систем?!?!?

Не, нема да дозволам некој да ми го силува мозокот.
Јас сум Македонец, не сум ниту Германец, ниту Холанѓанец.
Јас сум тоа што сум, кој не сака да ме прифати, може комотно да одјебе.
Заедно со ретардираниве што го направиле прилогов.

Izgleda sakale da instaliraat poinakov, pravicen sistem na vrednosti, kade covekot se ceni poradi toa sto e, poradi negovata inteligencija, cesnost, pravicnost,humanost, sposobnost, edukacija, a ne poradi toa so koj ide u krevet, kade se moli, dali vo crkva dzamija ili sinagoga, i dali e masko ili zensko.
A nekoi tuka nasednaa i si go kazaa svoeto, pretstavuvajki tipicen mentalitet za nisko razvieni sredini kako , pogolemiot del od Balkonot, Meksiko, Brazil, Africkite zemji itn itn, kade vladee tipicno shovinisticko macho opstestvo i kade sto "mazi" kako nekoi tuka gi "palat na klada" pederite,zenite gi cuvaat za ragjanje deca , i da gotvat po doma,sekoj koj se dvoi od mnozinstvoto e outsajder i treba da bide "izlecen" ili proteran, bidejki ne nosi ist broj gakji so mnozinstvoto, i ne si go brise nosot so rakavot od kosulata kako ostanatite :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom