Скандалозни раскинувања

• Креатор на темата Креатор на темата Фокси
  • Време на започнување Време на започнување
~*~

уфф против!!! Најлошо нешо е да го газиш она што некогаш си го сакал...

лооллл сте претерале...јас да бев на негово место ќе се измочав и ќе те удаев во вирчето.. :) џаст кидинг без навреда :)

Деца бевме тогаш ... и да многу тепање ни се фати во врската, константно бевме во лоши односи. :(

Против сум.Зошто мора сканадлозно? Се може на мирен начин и без компликации да заврши. Некогаш сум ја сакал таа личност па и да ме повредила и тоа тешко, подобро е на мирен начин да разрешам отколку да се спуштам на ниско ниво и да ја повредам неа а можеби и себе (може тешко да ми се одбие од глава)

По детинесто и по селанско од такво нешто немам видено. Имам видено но почуствувано на лична кожа никогаш, а и не сакам да ми се случи такво ништо бидејки е навистина понижувачко.

На една моја другарак дечкото и се скара со зборовите од типот : Еј заборавив да ти кажам дека не одиме повеќе јас и ти. А претходно таа се обидуваше да го бакни. Кутро девојче... Ќе пропаднеше вземја а околу неа, едно 10 души имаше ...

Епа ај да видам ваше мислење или пак некое искуство во врска со оваа тема.Освен тоа дали мислите дека се ок вакви скандалозни раскинувања.....Мене искрено тоа никогаш ми се нема десено (фала богу) ама еден другар на својата женска и раскина на МИКРОФОН на Нова Година(загреота):vozbud: Ај вас да ве видам...

Па тој значи бил ненормален и подобро што и раскинал девојчето повеќе да не се мучи со него. Мислам не ја знаеме причината, али што и да било, типот очигледно е во потрага по внимание и има некој проблем со себеси, па нашол начин да си ја дигне цената. Мислам девојчето треба да е среќна што се откачила од таков искомплексиран. Само уште еден збор би се потрошило на него - НЕНОРМАЛЕН. Друго нема.

А друго скандалозно раскинување е тоа што му се деси на другарка ми од уште еден ваков идиот. Типот и раскина 4 саати пред матурската вечер, а за да биде уште поголем сељак - требаше да и е партнер и и откажа, и срцката моја другарка ми остана сама... Мислам океј, и раскина што и раскина ама да ја извиси за партнер пред само 4 саати, мислам ...Алоо...И за да се испонаша уше повеќе се фати истиот ден со девојче од друг клас и влезе со неа на матура... И другарка ми отиде цела таква,тажна расплакана...Само педерот некако се зафркна мислеше она нема да најде партнер пред само 4 саати пред д биг најт,ама се зае*ал... Типката најде и тоа мн поубав од него и после се расположи заборави на се...Али јбг.Доволен е некој ваков идиот да ти подрасипи расположение.

Мислам дека нема потреба од такво нешто.....

Нема потреба од скандали... Особено не на микрофон за нова година, без разлика на тоа колку едниот е повреден од другиот. Треба да бидеш достоен на она што си, едноставно тоа е под сечие ниво. Можите слободно да се разберите на само каде што ке можите се и сешто да си кажите и толку....

Премногу би била повредена од скандалозно раскинување. Еве, и да не е долга врската, глупаво е да се понижи личноста што одредено време си ја сакал.

Кога веќе не штима врската-најнормално раскинување со чао, пријатно, за да не мора да си вадите очи следен пат кога ќе се видите.

Не ја гледам причината поради која дечково и раскинал на девојката на микрофон и тоа баш на Нова Година. Ма, без разлика и да не е тогаш, што има молим те да и раскинува пред сите?! Сакал сите да дознаат дека фраерот од тој момент е слободен, со намера да се направи фраер понижувајќи некој друг или па толку му било тешко да и каже на девојката во очи дека сака да прекине. Мислам дека во никој случај не требало така да постапи.

ај сеа ќе ви кажам со беше фрката....Типот е мн голем фраер во градот (демек го знаат сите никој него ништо ме му може и сите женски за него коси кубат...)а девојчето беше онака ок просечна...и тогаш тазе беа фатени и демек типов да се напраи уште подолем ЏЕК затоа напрајл така(односно мислел дека со тоа ке стане мн голема фаца и дека сите ке си викаме WOW алал да ти е брат...ама мн се заеба пошо то шо го напрај беше мн глупаво и после се правдаше со работи од типот абе пијан бев не знаев со прам.....

Леле ова мене ми се има десено во земја ке пропаднев!Разбрав дека дечко ми, кој патем многу го сакав и имав доверба во него, ме изварал и излеговме да правиме муабет наводно и седнавме на кафе, и како што праиме муабет му кажувам дека не сакам некој да ме лаже и дека не сакам да продолжиме и фраерот почна во сред кафич да плаче! Е тоа беше нешто многу лошо засто цел кафич се сврте накај мене и поскував во тие моменти да пропаднам во земја:jaj:

toa ti se vika isfustriran gad sto misli deka moze da si igra so custvata na lugjeto sto ne e vo red ne e ja sum donekade za skandalozni raskinuvaja ama vo slucajov mislam deka ispadnal fraer samo kaj dovolno neizeveanite lugje da go povredila ili izneverila bi go opravdal 100%

ne ja mislam deka ovaa zasluzuva ponizuvanje do max mislam deka na nefer treba da se vrati so nefer *2 mislam deka takvite ladni lugje zasluzuvaat nekoja rabota kako raskinuvanje za nova god

Пу, пу скраја да е, вакво некое скандалозно раскинување не сум имала и не дај Боже да имам. Не сум човек кој сака да ги изнесува своите проблеми пред публика, а уште помалку раскинување.

Ми се има случено со дечкото со кој имав посериозна врска, идевме 3 години, и една вечер кога ме испракаше до дома, се скаравме нешто и тој ми го зема телефонот и ми го скрши пред сите...Ама поминав преку тоа...Највеке мразам такви работи...

На паркинг најчесто слушам караници и раскинувања, и никогаш не ја разбрав магијата на паркинг да се раскинува и расправа! o_O
Иам слушнато многу...... Еден дечко од моја зграда се караше со цурата и раскинуваше со цел прљав веш од врска, свашта и збореше се дереше жив! И отворени прозори навечер, лето, сите го дознаа неговиот љубовен живот и прпоблеми, кај што правел, она каква била, со кој се е*ела и разни глупости.....
А имаше еден брачен пар млади, омилени ми беа:) Секоја втора ноќ после 1 по полноќ (ваљда пијани вратени од негде), оваа бесна иде пешки со штиклите на паркинг, овој ја брка нешто мумља а цурава се дере вришти на цел глас го вреѓа лудило, ти ваков таков си,кај мајка ти иди си,и разни животни како епитети;)...Така 3 месеци, не пукнаа!...И незнам дали се оставиле зашто драмите не ги слушам веќе:)

А мене лично не ми се десило, дебилно е пред други да се расправаш за лични ствари не па да раскинуваш.
Не сум имала такви кретени;)

На паркинг најчесто слушам караници и раскинувања, и никогаш не ја разбрав магијата на паркинг да се раскинува и расправа! o_O
Иам слушнато многу...... Еден дечко од моја зграда се караше со цурата и раскинуваше со цел прљав веш од врска, свашта и збореше се дереше жив! И отворени прозори навечер, лето, сите го дознаа неговиот љубовен живот и прпоблеми, кај што правел, она каква била, со кој се е*ела и разни глупости.....
А имаше еден брачен пар млади, омилени ми беа:) Секоја втора ноќ после 1 по полноќ (ваљда пијани вратени од негде), оваа бесна иде пешки со штиклите на паркинг, овој ја брка нешто мумља а цурава се дере вришти на цел глас го вреѓа лудило, ти ваков таков си,кај мајка ти иди си,и разни животни како епитети;)...Така 3 месеци, не пукнаа!...И незнам дали се оставиле зашто драмите не ги слушам веќе:)

А мене лично не ми се десило, дебилно е пред други да се расправаш за лични ствари не па да раскинуваш.
Не сум имала такви кретени;)

интересно тоа твоето маало:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom