Пропалица
Мртов/а
Многу се нервирам кога баба ми ќе ми рече "Ој на баба внучето убаво", исто така и кога братучетка ми ќе ми рече "кај си бе фраер"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме нервира чекањето резултати од факс![]()
to e tvoe mislenje, mozebi imas pravo do nekade, ama jas dava sovet a ne naredba ili neznam sto drugoИ ти можеш да не им кажуваш на луѓето како да живеат. Патем, тоа е една од работите која мене ме нервира многу, кога некој се обидува на друг да му кажува како треба да живее и што да промени.
А која си ти да ми кажуваш како да живеам, тоа исто така ме нервира.od takt se vadev koga ne me pustaa na ispit, posebno na eden na koj ne mi pisuva poen povejke namerno za da ne polozam i ne znam koga ke go polozam i kako ama znam deka ke bidi
--- надополнето: Aug 26, 2011 1:37 PM ---
pa tebe ocigledno mn. nesta te nerviraat mora da si gi promenis navikite na ziveenje i ke vidis poubavo ke ti ei prijatelkata treba da si ja smenis po sekoja cena... i za da ne im bidis melanholicna, pokazi se barerm so mala nasmevka kolku i da ti e tesko i najdi si decko spored tebe a ne nekoj Kazanova...
--- надополнето: Aug 28, 2011 8:25 PM ---Лошо направено кафе, иритантни турско слеш бугарски серии кои што ги гледа мајка ми, e ova za seriive lek treba da se bara, me poludea i mene
![]()