Сити v Јунајтед (0:1)

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

Натпреварот ќе заврши со:

• Вкупно гласачи
    109
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде ќе ставам пред да пише уште некој :)

Сити се бори за место што води во ЛШ а Јунајтед за титулата,така да ќе биде тврд натпревар.

Но мислам дека Сити ќе победи овој пат.

Манчестер - Манчестер КЕЦ У КЕЦ

Јас типувам цвај...Чисто 2 како солза...Едино шо остана да се спаси од сезонава е победа против гомнариве.
Glory Glory!

Oвие ги мразам ненормално. Ова веќе станува и повеќе од дерби и мора да се победи! Можеби имаат најмалце порази во лигата,но ќе го јадат курвите! Утре ако не тепа Јунајтед се ќе биде готово,ќе пропадне секоја надеж за титула,но и да не ја освоиме,овие кучињава мора да го јадат!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Teвез:

'Rooney and Messi make my dream team, but not Ronaldo'

Rooney is better than Messi? ‘In his position, Rooney is the best. Messi is the No 1 in his
position. He is too much, right now. The ball sticks to his feet, who can take it from him?’
'Rooney and Messi make my dream team, but not Ronaldo'

But you can only pick one of them.
‘It’s my interview, I want to pick both of them. It’s my dream selection. OK, I play Rooney and Messi, with Tevez, of course. In a 4-3-3. We would score some goals together, eh?’

Oвие ги мразам ненормално. Ова веќе станува и повеќе од дерби и мора да се победи! Можеби имаат најмалце порази во лигата,но ќе го јадат курвите! Утре ако не тепа Јунајтед се ќе биде готово,ќе пропадне секоја надеж за титула,но и да не ја освоиме,овие кучињава мора да го јадат!

GLORY GLORY MAN UNITED!
Браво добар пост ,крвнички ,насилен ... ми се допаѓа добар жар пред дербито
Ама се надевам утре ќе те олади Тевез со 2-3 комада :tv:

Со оглед на формата моментална очекувам КЕЦ, ама градско дерби,а таму се е можно:)

Искрено според формата и мотивацијата очекувам победа на Сити,а и со победа над Јунајтед би докажале дека се достојни за Л.Ш.

Викаат дека најдобрите се најдобри, затоа што секогаш кога им е најтешко, знаат да изиграат до максимум.

Па, ќе видиме утре, како ќе изиграат Јунајтед.:)

Дефинитивно интересно коло ако го земеме во предвид и натпреварот помеѓу Тотенхем и Челзи. Како навивач на Јунајтед очекувам позитивен епилог за гостите ама некако ме плаши моменталната форма на сити која ја покажаа на изминатите 2 натпревари.

JAS DENESKA CE IGRAME SO CITY I CITY DOBRO IGRA AMA NIE CE GO POTEPAME:vozbud:

Дуелот ќе го суди Мартин Еткинсон, познат како судијата кој судеше на првиот натпревар кој Јунајтед го доби регуларно со 4-3. Да, со гол у последна минута од човекот M. Owen :)

Инаку требаше да суди старото копиле Стив Бенет, но заглавил во Романија со ова вулканскава ерупција, и нема авион за него :pos2:

Победа на Сити.
Точно дека формата не игра клучна улога ама неможеме и да ја занемариме нели :toe:

Доколку сака Сити да игра во ЛШ, ќе мора да се испоти да земе 3 бода и да го префрли притисокот врз Тотенхем.

Башка што Јунајтед им дужат за оние 4:3 во 107ма, овај 97ма минута

Дуелот ќе го суди Мартин Еткинсон, познат како судијата кој судеше на првиот натпревар кој Јунајтед го доби регуларно со 4-3. Да, со гол у последна минута од човекот M. Owen :)

Инаку требаше да суди старото копиле Стив Бенет, но заглавил во Романија со ова вулканскава ерупција, и нема авион за него :pos2:

Опаа, ако не е Јунајтед во добитна комбинација ќе се изнагледаме 100 минутен фудбал а? :helou:

Победа на Сити.
Точно дека формата не игра клучна улога ама неможеме и да ја занемариме нели :toe:

Доколку сака Сити да игра во ЛШ, ќе мора да се испоти да земе 3 бода и да го префрли притисокот врз Тотенхем.

Башка што Јунајтед им дужат за оние 4:3 во 107ма, овај 97ма минута

Опаа, ако не е Јунајтед во добитна комбинација ќе се изнагледаме 100 минутен фудбал а? :helou:
Мали не го мавај за џабе, ти не дека си ја гледал првата утакмица :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom