Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
'Rooney and Messi make my dream team, but not Ronaldo'
Rooney is better than Messi? ‘In his position, Rooney is the best. Messi is the No 1 in his
position. He is too much, right now. The ball sticks to his feet, who can take it from him?’
'Rooney and Messi make my dream team, but not Ronaldo'
But you can only pick one of them.
‘It’s my interview, I want to pick both of them. It’s my dream selection. OK, I play Rooney and Messi, with Tevez, of course. In a 4-3-3. We would score some goals together, eh?’
Браво добар пост ,крвнички ,насилен ... ми се допаѓа добар жар пред дербитоOвие ги мразам ненормално. Ова веќе станува и повеќе од дерби и мора да се победи! Можеби имаат најмалце порази во лигата,но ќе го јадат курвите! Утре ако не тепа Јунајтед се ќе биде готово,ќе пропадне секоја надеж за титула,но и да не ја освоиме,овие кучињава мора да го јадат!
GLORY GLORY MAN UNITED!
Браво добар пост ,крвнички ,насилен ... ми се допаѓа добар жар пред дербито
Ама се надевам утре ќе те олади Тевез со 2-3 комада :tv:
Дуелот ќе го суди Мартин Еткинсон, познат како судијата кој судеше на првиот натпревар кој Јунајтед го доби регуларно со 4-3. Да, со гол у последна минута од човекот M. Owen
Инаку требаше да суди старото копиле Стив Бенет, но заглавил во Романија со ова вулканскава ерупција, и нема авион за него :pos2:
Мали не го мавај за џабе, ти не дека си ја гледал првата утакмицаПобеда на Сити.
Точно дека формата не игра клучна улога ама неможеме и да ја занемариме нели
Доколку сака Сити да игра во ЛШ, ќе мора да се испоти да земе 3 бода и да го префрли притисокот врз Тотенхем.
Башка што Јунајтед им дужат за оние 4:3 во 107ма, овај 97ма минута
Опаа, ако не е Јунајтед во добитна комбинација ќе се изнагледаме 100 минутен фудбал а? :helou: