мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.053
- Поени од реакции
- 25.236
I uste da mi e da znam so sakase bracedati so toa da kaziВладе и братучетка ми велеше дека убајте крави од дома се земаат..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I uste da mi e da znam so sakase bracedati so toa da kaziВладе и братучетка ми велеше дека убајте крави од дома се земаат..
Ај за второто да речеме кршат општествена норма, па криви се. Ама зошто се гадни спонзорушите? Оти немаш пари да ги дупиш? Батали кладилници, така ни тие од основно нема да те фермаат!Не се сите жени исти. Најгадни се оние што би оделе со најдолни мажи само под услов да имаат пари - спонзорушите. Исто така, луѓето (без разлика на полот) кои не се single, а спијат со други освен со партнерот се едни од најгадните.
Можам да дупам курви за пари, не е тоа поентата...Ај за второто да речеме кршат општествена норма, па криви се. Ама зошто се гадни спонзорушите? Оти немаш пари да ги дупиш? Батали кладилници, така ни тие од основно нема да те фермаат!
По мое спонзоруша е таа која и одредила повисока цена на дундата, оти изгледа и повеќе и вреди или дејчето го сфатило штосот на понуда и побарувачка. Ако немаш пари за тоа, ќе тражиш некоја која дава од љубов. Ама на таа фора нешјебатдуго.Можам да дупам курви за пари, не е тоа поентата...
Можам да дупам курви за пари, не е тоа поентата...
Едно е да спиеш со некого без никаква романтична инволвираност за пари, а друго е да си во љубовна, емоционална, романтична врска со некого само заради фактот што тој е богат.bar 10 pati na forumot si baral brojce
zivej si go zivotot kako sakas i ostavi drugi da go pravat istoto...
Чичин, ожени се, ќе видиш до каде е емоционалната, љубовна, романтична врска, ако снемаш пари! Остај @Луси што ти мачка очи дека она заработува, он чува деца. Па и да е така, тие се само исклучок што го потврдува правилото дека: љубовта бега низ прозор, кога сиромаштијата влегува на врата!Едно е да спиеш со некого без никаква романтична инволвираност за пари, а друго е да си во љубовна, емоционална, романтична врска со некого само заради фактот што тој е богат.
Топла, се' има своја цена, дури и останување во брак кога е густо.МАжи кои мислат дека сите жени се исти, се прости, неискусни, без самодоверба, несигурни, наивни идр.
ОВие мажи трчаат само по лесни жени бидејќи со таков мозок не ни можат да и пријдат на права интелигентна, културна жена која држи до себе, оти таквите жени им се многу комплицирани и не можат да ги разберат.
Оваидеална жена е онаа која седи дома, чува деца, готви и чисти по дома
Се чудев зошто има male loneliness epidemic, но сега ми е појасно. И треба да има.
Се чудев зошто има male loneliness epidemic, но сега ми е појасно. И треба да има.