Сите убави мисли ТУКА!

• Креатор на темата Креатор на темата АуРоРа
  • Време на започнување Време на започнување
Молчењето - е единственото златно нешто , кое жените не го сакаат

- Друштвото во исто време е се` и ништо. Друштвото е најмоќниот препарат на светот, и не постои.
- Животот е сон. Будењето е тоа што не убива. Оној што ни ги граба соништата, ни го граба и животот.

Madam Woolf :)

Не барам многу...ги сакам очите твои да ме гледаат, рацете твои да ме гушкаат,твоето срце да ме љуби...и само уште насмевката твоја да ме топли!..:) не претерав нели ?

Насмевката е најубавата шминка која една девојка може да ја стави!
Чудно е колку малку е потребно да бидеме среќни, а уште почудно колку тоа малку ни недостасува!!!

„Губитникот никогаш не победува, а победникот никогаш не се откажува.“ - Наполеон Хил

Семејството е дом на срцето - Џузепе Масини

Не гледај назад со гнев, ниту напред со страв, гледај наоколу со разбирање. (Џејмс Тарбар)

Голема е силата на човекот кој умее да премолчи и тогаш кога е во право – Катон

Најмудар е оној кој воопшто не мисли дека би можел да биде таков!

• Just because I laugh a lot, doesn’t mean my life is easy. Just because I have a smile on my face every day, doesn’t mean that somethings not bothering me. Its just that I choose to move on with the negative in my life, and keep my head up, instead of dwelling on the past.
  • God chooses what we go through. We choose how we go through it.
  • Don't choose the one who is beautiful to the world. But rather, choose the one who makes your world beautiful.

Your qualities will be known among your enemies before ever you meet them, my friend.

What man is a man who does not make this world better.

Never underestimate the power of an extremely pissed off woman :D

Personal beauty is a greater recommendation than any letter of reference. - Aristotle.

1. Одењето во црква не ве прави верник, исто како што стоењето во гаража не ве прави автомобил.
2. Вештачката интелигенција неможе да се спротистави на природната глупавост.
3. Никој никогаш не бил застрелан додека миел садови.
4. Искуството е преубава работа. Ви овозможува да ја препознаете грешката кога ќе ја повторите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom