Сите правци водат кон Миравци!

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Najubavite reki, najubavite planini, polinja, najvkusniot zelencuk, najkrckavite kikiritki. Ete, toa e Miravci. Prv grad so gradonacalnik-zena : Dr Suncica Petkovska. Nesto sto ne bi smeelo da se propusti vo Miravci, osobeno preku leto, e Beliot raj. Najubavata i najinteresnata diskoteka vo Makedonija. Skriena vo divinata i vo rajskata ubavina na Kalica (imeto na rekata do kojasto se naogja). Turnirot vo mal fudbal Tiho e prikazna za sebe - procenet na najvreden i najkvaliteten turnir vo mal fudbal vo Makedonija. Site pravci odat kon Miravci!!!! Povelete, dojdete, videte, pocuvstvuvajte. Vas, Macedalien

nekoj mi kaza deka imalo jaka diskoteka, pod otvoreno nebo, karshi nekoja farma, pa ne im trebalo na batkite nisto to get high :lol:

VeGaS напиша:
nekoj mi kaza deka imalo jaka diskoteka, pod otvoreno nebo, karshi nekoja farma, pa ne im trebalo na batkite nisto to get high :lol:
TOcno. Ima mnogu jaka diskoteka - izolirana e i nikomu ne preci a i policija nema voopsto. Letoto e najubavo - posebno do sredinata na avgust zasto diskotekata e pod otvoreno nebo i vednas do edna prekrasna reka (Kalica) cij basen e napraven isklucivo od vodopadi. Plazite se na karpi a vodata e bistra kako solza... Igor Dzambazov napisa pesna ednas kojasto se vika "Site pravci vodat kon Miravci"... Taka ja krstiv i temava...

Macedalien напиша:
VeGaS напиша:
TOcno. Ima mnogu jaka diskoteka - izolirana e i nikomu ne preci a i policija nema voopsto. Letoto e najubavo - posebno do sredinata na avgust zasto diskotekata e pod otvoreno nebo i vednas do edna prekrasna reka (Kalica) cij basen e napraven isklucivo od vodopadi. Plazite se na karpi a vodata e bistra kako solza... Igor Dzambazov napisa pesna ednas kojasto se vika "Site pravci vodat kon Miravci"... Taka ja krstiv i temava...

Rezerviraj mi letoska vo hotelot sto e na prvi red na plazata :lol:

VeGaS напиша:
Macedalien напиша:
VeGaS напиша:

Rezerviraj mi letoska vo hotelot sto e na prvi red na plazata :lol:

Kje najdeme nekoj od Miravci za da ni rezervira vo hotel oti ne sum tamu... :lol: Ako treba i satori i komp-prikolki kje postavime. Kje se snajdeme! :wink:

Абе кај го најдовте Миравци,да не има некој од таму ? Јас имам стаж во Миравци,сум седел таму околу 90 дена во различни периоди во изминативе 4 години.Сум бил во пролет,лето,есен и зима --- секогаш сум си проаѓал екстра,ама најубаво секако е за турнирот.Има одлична забава до сабајле,многу жени,а преку ден бањање на реката . . . секако мора да го посетите “Бел Рај“,уште неколку интересни места на реката како што е воденицата,диско “Париз“ :lol: :lol: не сум бил таму повеќе од една година . . . ме вративте таму за момент :lol:

А бе немаше таму убава и јака, а ефитна травка? :!: 8) 8) Дајте наваки ако има :!:

„Бел Рај“ е кул.. мада одамна неам отидено.

Се сеЧавам на една локва со грч-вода и на ракчиња.. јебига, изглеа ептен одамна било.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom