Сингл, повеќе години?

• Креатор на темата Креатор на темата Martin1987
  • Време на започнување Време на започнување
Пиратик аман бе на 26 години муабетиве од кај си. Префрли се на пп, не не терај да читаме вакво пуштање.
Мартин абе трол си озбилно?

Пиратик аман бе на 26 години муабетиве од кај си. Префрли се на пп, не не терај да читаме вакво пуштање.
Мартин абе трол си озбилно?
Не сум трол, ама тоа го кажав за да се задоволат тие што цело време велат дека тролам.

Прилепско мајмунче. :D:D:D

, нема шанса , поминала покрај Прилеп :icon_mrgr: (во прошлоит живот) . .. повеќе личи на скопјанка

АЈДЕ сега ДА гласаме - ДА лИ Е ТРОЛ , :
колко се ЗА , Против , и водржани. .

:)

:)

:);)

Не си трол штом имаш профил на flirtic, само муабетот за милфицата ти е измислен.

Не си трол штом имаш профил на flirtic, само муабетот за милфицата ти е измислен.
Да ја видиш мојата милфица како изгледа, одма ке ти стане јасно дека таа не е измислена :D Многу е "убава":)

а од кај си ? колку години имаш ? шо работиш ? :love: 071 245122 еве ти мој број ...киссс
Се јавив на бројот, ми се јави еден маж од Струга кој имал отпад за коли. Се договоривме да видам едни бандажи за Опел.
Сполај ти.

Да ја видиш мојата милфица како изгледа, одма ке ти стане јасно дека таа не е измислена :D Многу е "убава":)
Неможеш да излажеш 19-20 годишно девојче а во кревет водиш јака милфица.Не ми штима приказната.

Неможеш да излажеш 19-20 годишно девојче а во кревет водиш јака милфица.Не ми штима приказната.
Grdite milfici se daaaaaaaaleku polesni od nekoi si malecki 19 godisni devojcinja.
--- надополнето: 22 април 2013 во 22:39 ---
Па зар ти сумљаше у кајганџииве ?
Не знаеш ти изглеа каква машинерија е Кајгана :D

Иначе да го однесеме тролањето on a whole new level :D

http://www.flirtic.com/rating/profile/1388458
=
ова
Ова е сликано на времето кога имав воља за вежбање :). Набргу се откажав. Боље бити слаб него ли уморан :pos:

Кајгана и се е можно ... :D
Инаку мислам дека Мартин е трололојко ...
Целава тема му е тапа ... еднаш вика вака, му давате совет, па вика не така туку онака ... башка изгледот му е да речеме просечен(не е грд, далеку од тоа), а и не би рекол дека е глупо дете ... трола бе гарант !

Grdite milfici se daaaaaaaaleku polesni od nekoi si malecki 19 godisni devojcinja.

А бабите се уште полесни и од МИЛФ-иците, замисли!
Да не спомнувам дека може и за наследство да се "омрсиш" ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom