- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.469
- Поени од реакции
- 7.292
Martin1987 дај кажи како да дојдам до секс врска 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Јас таа што ја најдов беше на сајтот Смоква, само ке ти треба долго време потрага додека да најдеш некоја. Биди спремен додека бараш да добиеш едно 100 пораки од гејеви кои ке мораш да ги бришеш и игнорирашMartin1987 дај кажи како да дојдам до секс врска![]()

Ако ако, мисли си ти дека лажам
Сепак , пак ке кажам. Оваа милфица не е како од порничите, туку е типична 40 годишна македонска теткица.

извини морам да те попрам рече дека немал конверзационални способности ....не дека не наоѓал заеднички теми......ете ни најде заедничка тема ни ја наполни со 25 страни50 во кец испадна ова. Прво 50 души му даваат совети како да постапи и да се среди..и кога најмалку очекуваш, Мартин прави пресврт. Сега тој дава совети како да фатиш милфица.
п.с. во женско друштво немал што да каже, се дткал не наоѓал заеднички теми... кхм

Нека проба со ова Мартин, барем нема корпи да му даваат, ќе му ги дадат сите 4 тркала на вулканизер да ги лепиhttp://hitportal.com.mk/Zabava-detail/bushel-gumi-na-devojki-za-da-se-zapoznae-so-niv/
Еве може ова ќе ти помогне![]()

не кажа шо си во хороскопЈас таа што ја најдов беше на сајтот Смоква, само ке ти треба долго време потрага додека да најдеш некоја. Биди спремен додека бараш да добиеш едно 100 пораки од гејеви кои ке мораш да ги бришеш и игнорираш![]()