Сингл, повеќе години?

• Креатор на темата Креатор на темата Martin1987
  • Време на започнување Време на започнување
Martin1987 дај кажи како да дојдам до секс врска :vozbud:
Јас таа што ја најдов беше на сајтот Смоква, само ке ти треба долго време потрага додека да најдеш некоја. Биди спремен додека бараш да добиеш едно 100 пораки од гејеви кои ке мораш да ги бришеш и игнорираш:pos:

martin da ne imas nekoja vrsta na sizofrenija, daj odlucise ili si ebaciste ili skromno povleceno detence sto ne mu odi nikako so devojkive?

Ако ако, мисли си ти дека лажам :)
Сепак , пак ке кажам. Оваа милфица не е како од порничите, туку е типична 40 годишна македонска теткица.

Doesn't matter, had sex

лажеш.. тие што клецкаат (а посебно тие што клецкаат теткици) не се фалат.
А посебно не на најмасовниот македонски форум, каде ти имаш демек твоја слика. Да си клецкал немаше да постираш твоја слика или да ја спомнуваш тетката... ќе си речеше: чекај тетката може да ме прочита на форумот и да ме познае и после да не ми дава појче. Затоа јас мислам дека лажеш

али ајде да речиме дека не лажеш
ајде просветли не нас закочените, како да си фатиме тетка, прво.
Дали сеуште постојат такви сајтови? Дали плати некој денар за зачленување? Дали има стварно жени на тие сајтови?

50 во кец испадна ова. Прво 50 души му даваат совети како да постапи и да се среди..и кога најмалку очекуваш, Мартин прави пресврт. Сега тој дава совети како да фатиш милфица.
п.с. во женско друштво немал што да каже, се дткал не наоѓал заеднички теми... кхм

50 во кец испадна ова. Прво 50 души му даваат совети како да постапи и да се среди..и кога најмалку очекуваш, Мартин прави пресврт. Сега тој дава совети како да фатиш милфица.
п.с. во женско друштво немал што да каже, се дткал не наоѓал заеднички теми... кхм
извини морам да те попрам рече дека немал конверзационални способности ....не дека не наоѓал заеднички теми......ете ни најде заедничка тема ни ја наполни со 25 страни

А таман почнавме да те сожалуваме Мартине198седам.
Сега те мразиме и сега ке те заебаваме, како што ти нас не заебаваше веќ неколку дена. :)

Јас таа што ја најдов беше на сајтот Смоква, само ке ти треба долго време потрага додека да најдеш некоја. Биди спремен додека бараш да добиеш едно 100 пораки од гејеви кои ке мораш да ги бришеш и игнорираш:pos:
не кажа шо си во хороскоп

Е ова не ти требаше. 25 страници бадијала и совети и се.На крај си кажува човекот, ''ама не бе луѓе ја си имам за онаа работа,вие ми кажете за девојка како да фатам '' ha ha ha, се изнасмеав поштено.

бившите на мартин прават собир

Blue_rubbish_bins_in_a_circle.jpg

i say once and i will say it again

goli otok za vakvi
a vie ne ste normalni
abe sejackoto be izbrkaj go od doma i ne go primaj dodeka ne se vrati doma so zenska ako se vrati sam kotekot udri mavaj da mu doe pamet
a ne da izvodat za razni gluposti i od bes
:mad:

60 корпи ејјј.
Ти брат кога ќе влезиш во кафич, поголема е веројатноста да начекаш некоја што те корпосала, отколку некоја што не те познава.

images

Martin1987

Штом си ја сретнал милфицата преку интеренет, не размислуваш ли дека може да те види на кајгана и да ги прочите твоите постови? Не размислуваш ли дека мажт и може да е овде и да се доквака кој си, па да ти го смени личниот опис.

Тоа е многу незрело однесување и не ме ни чуди што немаш девојка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom