Сингл, повеќе години?

• Креатор на темата Креатор на темата Martin1987
  • Време на започнување Време на започнување
Samo pojasni malku , na kogo se odnesuva ova...sto ustvari da baraat na sajtot...zeni za klecanje nastrana ili zenski za ozbilno?
Da ne nastane pak nekoja zabuna:D
Тој сајт е повеќе преорентиран за секс како што мене ми изгледаше тогаш, ама сигурно можно е да се најде и некоја за врска. Јас таква (за врска) не најдов таму а дремев скоро 1 година.
--- надополнето: 22 април 2013 во 13:36 ---
Продавам муда за бубрези.
Цена поволна.
Хахаха легендарната реченица на Тошо Малерот :pos:

Тој сајт е повеќе преорентиран за секс како што мене ми изгледаше тогаш, ама сигурно можно е да се најде и некоја за врска. Јас таква (за врска) не најдов таму а дремев скоро 1 година.
Zatoa ti nemozes zenska za ozbilno da si fatis :sneaky: ti ripnale kriteriumite:D

До пред два дена се жалеше, сеа почна да се фали бе. :icon_lol:
Дај ја да си отворам некоја тема, може и мене ќе ми дојде :cuc:

Decko , samo "Smokva " mu e majkata , lekot za site bolestini:LOL::pos:

Погрешно ме свати, јас се жалам дека неможам да најдам женска за во љубовна врска. Не мешајте баби и жаби. Едно е љубовна врска, а секс-врска е нешто сосема друго.
--- надополнето: 22 април 2013 во 13:40 ---
Zatoa ti nemozes zenska za ozbilno da si fatis :sneaky: ti ripnale kriteriumite:D
Нема врска со критериумите. Туку таму на тој сајт идат најчесто луѓе да најдат некој или некоја само за секс а не за врска.

Ама стварно мешаш баби и жаби... :D

П.С. да се префрли темава у чда зошто не верувам дека некој повеќе ќе дава совети, само мајтап ќе се игра од сеа :D

Дечко од 26 години кој знае одлично да се изразува, доаѓа да стави негови слики на најмасовниот форум во Македонија. Негови мај ес. 100 посто трол е, поготово откако сега сврти муабет дека клецал некоја теткица. Абе ајде седи. Се ми оди умот дека ова се неколку другарчиња собрани да прават невкусни шали на некој нивни другар и дека ова се негови слики, а тој врска нема.

Ако се џитне во канта тогаш нема да можат другите луѓе да ги постираат своите сингл-приказни, ама ако сакате слободно преместете ја таму.

Ваква тема е жалосно да иде во канта, али во чек дис аут мислам дека и е местото. Па повели совети али од друг тип, дечки бидете пофини :D

Decko , samo "Smokva " mu e majkata , lekot za site bolestini:LOL::pos:
Ostaj smokvi ti sea, mnogu ubava profilna slika imas, se nadevam si vaka ubava i vo zivo :rolleyes:
I 6 lajkovi u rok od pola saat ti stisnav ej, osvesti se malku.

Ontopic: Teraj Martin samo za tebe e ovaa, daj nekoj sovet za nas obicnite smrtnici, kako da doeme do milfica.

Ostaj smokvi ti sea, mnogu ubava profilna slika imas, se nadevam si vaka ubava i vo zivo :rolleyes:
I 6 lajkovi u rok od pola saat ti stisnav ej, osvesti se malku.

Ontopic: Teraj Martin samo za tebe e ovaa, daj nekoj sovet za nas obicnite smrtnici, kako da doeme do milfica.
Ne sme fb be dete , ta da me zavedvas so lajkovi:P

a mislam deka na Martin dosta mu e od edna milfica , ne mu treba us edna na glava:D

клецкал милфица .. хах
лажеш курво ! ! !
Ако ако, мисли си ти дека лажам :)
Сепак , пак ке кажам. Оваа милфица не е како од порничите, туку е типична 40 годишна македонска теткица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom