Силвана Бонева кандидат за градоначалник

За кој би гласале да биде градоначалник на Струмица?

• Силвана Бонева

Гласови: 176 51,2%
  • Зоран Заев

Гласови: 168 48,8%

• Вкупно гласачи
    344
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Од чии пари се тии огномето испукаате огномете за 2000евра.Ја тук се докажува кој се апажето....Ак пукате така у секој град баја си крадате!!!!!
2000 евра?Ако огнометот беше под 10 000 евра,јас Столе да не се викам :)
п.с Питете ги кај сега сите вмр-ОВЦИ кај седат моментално :)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Па се знае иде владата на МАКЕДОНИЈА, идат патриотите на МАКЕДОНИЈА, па и огномет од 100.000 евра требаше не од 10.000. Фала богу Гело не пеја. :pos2:

Митингот беше супер само што се прибрав, над 20.000 народ имаше, а само 5000 нека беа од други градови, или околу 100 автобуси. Ќе биде тесно во недела, многу мали разлики ќе одлучуваат така да без прослави предвреме.:wink:

А ВЧЕРА НЕМАШЕ НИ ЕДЕН АВТОБУС!!!!НИ ЕДЕН ОРГАНИЗИРАН АВТОБУС!!!Освен некој големи симпатизери но тава се само 100 души најного!!!

Димитар дај бе....15 000 Струмичани,такви приказн може само Силвето(Џоли)да расправа :)

Полвинте бее дојдате на free ride т.е бесплатен превоз :) Иначе само огномето изгледа вредаше другото гола вода как шо ми кажуват.

Полвинте бее дојдате на free ride т.е бесплатен превоз :) Иначе само огномето изгледа вредаше другото гола вода как шо ми кажуват.
Абе ја поминах и низ глобал и низ тука пицериите..Дојдани се на екскузрија не на митинг :)
На европа де.:toe:

Димитар дај бе....15 000 Струмичани,такви приказн може само Силвето(Џоли)да расправа :)

А шо мислаш ти сите ли се за Заев? - Разликата у гласови говорам само за градо ќе биде 1000-1500 гласа у корист за Заев. Струмица има 31-32000 народ, пола пола е нема сите да се за заев. Значи Заев нек тепа 1500 гласа у градо, и плус селата шо повеќето се вмровски ... За тва викам ќе биде тесно. Победата ќе биде максимум разлика со 300-400 гласа ... А дали за Заев или за Бонева ќе видаме у недела.:)

А шо мислаш ти сите ли се за Заев? - Разликата у гласови говорам само за градо ќе биде 1000-1500 гласа у корист за Заев. Струмица има 31-32000 народ, пола пола е нема сите да се за заев. Значи Заев нек тепа 1500 гласа у градо, и плус селата шо повеќето се вмровски ... За тва викам ќе биде тесно. Победата ќе биде максимум разлика со 300-400 гласа ... А дали за Заев или за Бонева ќе видаме у недела.:)
И шо викаш?Чера имаше 15 000,денеска другите 15 000 сите на митинг а ?:pos2::pos2::pos2:
Баш ќе видаме дали разликата у гласове е 1000-1500.А шо викала Силва?Набројувала сеелта,Куклиш вмровско,Кустурино вмровско.Другите .....
Не се надеви Димитар,после помалко ќе боле :)

Абе ја поминах и низ глобал и низ тука пицериите..Дојдани се на екскузрија не на митинг :)
На европа де.:toe:

Дојделе се да видат ЕВРОПСКА СТРУМИЦА:wink:.Ного ги гајле за ЏОЛИ :wink:.

само огномето вредеше... тачно

И шо викаш?Чера имаше 15 000,денеска другите 15 000 сите на митинг а ?:pos2::pos2::pos2:
Баш ќе видаме дали разликата у гласове е 1000-1500.А шо викала Силва?Набројувала сеелта,Куклиш вмровско,Кустурино вмровско.Другите .....
Не се надеви Димитар,после помалко ќе боле :)

Толку ќе е слуши ми зборо. Максимум 1500 гласа да тепа Заев у струмица.

Ај се повлечувам јас од форумо политика, почнувам предвреме изборен молк. Се читаме у понеделник.:)

Толку ќе е слуши ми зборо. Максимум 1500 гласа да тепа Заев у струмица.

Ај се повлечувам јас од форумо политика, почнувам предвреме изборен молк. Се читаме у понеделник.:)
У 00.00 е бе.
Димитар пак ќе ти повторам,не се надеви после нема да те боле толко.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom