Си биле...

• Креатор на темата Креатор на темата Big Bull
  • Време на започнување Време на започнување
Си биле 2 студенти оделе на испид..
влегол првиот и го прасале кога започнало илиденското востани
-1993
кој ја написал кирилицата
-почнал кирил ја заврсил матодиј
...после дојде редот на вторит а пак првиот му ги казал одговорите на вториот
кога влегол и го прашале
Кога си роден?
-1993
кој те направиле?
-почнал кирил завршил методиј

Си бил некој човек кој пател од слаба ерекција... Побарал совет од лекар, овој му препишал вијагра. Човекот среќен испил 2-3 апчиња одеднаш и нон стоп му бил дигнат. Среќен така е*ел се што стигнал, жена , деца , комшии сите селани по ред све живо по*бал... Сега пак проблем било да го симне. Се појавува пак кај докторот.
- Колку апчиња испи?
- 2-3.
- А ууууу... си претерал. Сега пробај дома со струја некако пецни го па треба да се спушти.
Видел невидел човеков отишол дома, во дворот нашол акумулатор го поврзал и го пецкал... Го видел некој соселанец, сиот исплашен се растрчал низ селото и на цел глас викал:
- Бегајте луѓеееее ... Овој пак го полнииии...

Си биле два бурека!!
Едниот бил топол а другиот бил под сенка!!!! :pos:

Си биле американец, русин и македонец. И тие се фалеле кој во што е подобар. Американецот рекол дека кај нив е развиено градежништвото, дека кај нив се градат високи згради и облакодери. Русинот рекол дека кај нив е развиена медицината, односно дека некој човек што не гледал убаво му ставиле фарови од волга, и дека после тоа се убаво гледал како був. На ова македонецот рекол:
- И кај нас е развиена медицината, еден човек работејќи на машина за сечење дрва си ја исече раката до зглоб, па ние му сошивме виме од крава па сега работи и си цуца млекце.
На ова русинот прашал:
- Е кој го видел тоа?
И македонецот одговорил:
- Тој вашиот со фаровите!

Си биле три жени и отишле на пазар.
Дошле до тезгата со краставици и...
- Мене дајте ми прави и дебели!
- А за мене исто дебели, може и малку искривени.
- А за мене било какви, за салата ми се!- рекла третата.

Си биле христијанин,муслиман и шеик некој Си прават муабет ..
Христијанинов вика-Јас имам 5 деца.Ќе направам уште едно,го ставам на гол и имам хокеј екипа.
Муслиманот вика-Јас имам 10 деца.Ќе направам уште едно,го ставам на гол и имам фудбал екипа.
Шеикот вика-Јас имам 5 жени.Земам уште една,ја ставам во ќош и играм биљард!

Си биле Македонец и Грк и требало да кажат некоја песна и Гркот кажува некоја, а Македонецот цело време зборува за ‘Маршот на Дрина‘. На Грков му здосадило со тоа Марш на Дрина и му вика на Македонецот
- Абе кај вас има некој друг Марш освен на Дрина?
- Да да има.
- Е кој?
- Марш у пичку матер. :pos2::pos2::pos2:

Се тркале Бугарин, Албанец и Грчки педер на растојание од 10 метри...Победил..... нема победник...
Образложение: Бугаринот се изгубил во простор, гркот нашол друг педер да се работат, а Албанецот се степал со публиката!!!:salut:

Си биле Трпе и Цветко и стоеле покрај една продавница. Цветко влегол во продавницата и си купил чипс. После минута го гледа Трпе со ист чипс како неговиот. Потоа Цветко нервозно купува кока-кола. И Трпе купил кока кола. Цветко уште понервозно ја купува цела продавница. Потоа Трпе му приоѓа на Цветко и му вели:
- Јас многу ве почитувам!
Цветко зачудено прашува:
- Зошто?!
- Па благодарение на вас излегов од економска криза.

Си биле биле биле и биле и биле кај биле, колку биле биле? :pos2:

Си биле две овци и едната и вели на другата:
- Кај си бееее?
A другата и одговара:
- Еве мееее.

Си биле Англичанец, Германец и Македонец. Се натпреварувале кој повеќе ќе издржи во соба со муви. Влегол Англичанецот за 30 секунди излегол. Влегол германецот и за 1 минута излегол. Влегол Македонецот и поминало еден час,а тој уште не излегол. Влегле внатре и го прашале што сторил? А овој му одговорил па отепав една мува и сите заминаа кај незе на погреб.

Си биле две бабички и решиле да ручаат во кинески ресторан. Побарале храна и прибор за јадење. Кога келнерката им донелаа стапчиња за јадење тие и рекле:
- Ние баравме прибор за јадење, а не прибор за плетење!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom