Шведски дегенерик го храни детето со...

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
умм: како е ова возможно усфари?

Имат лекови кои вршат хормонално пореметување кај машките, и ги активираат закржлавените млечни жлезди. Знам (само не ми текнува кој поточно) лек кој се користи во редовно лечење на срцеви заболувања, а кој предизвикува ваков ефект. Е сеа, кога нешто го има како несакан ефект во еден лек, сигурно го имаат изолирано и како лек сам за себе... Шо мислите, ако имат (умо)болни особи, немат (умо)болни научници?

Он топик: да ми го дадат овој, со жилет ќе си црткам на брадавиците негови... и одвреме навреме ќе ги посолувам, да му љутит по малку... гад!

Остај друго, и покрј целата терапија, многу малку млеко лачат.

“Млекаров’’ напишал на блогот - “капка по капка’’.:uvo:

Абе овај 100% е (п е д е р) :nesum: читав дека таму многу ги имало такви кои сакале да склучуваат бракови од исти пол и џабе не го уважија законот...

Све се пореметило бре веќе не се знае што треба да прави женското а што машкото цццц голема будалештина има насекаде!

Ми се преврте желудников кога видов.... само што јадев упм....сега :pov:

п.с: пред вакви теми пишете дека се за празен желудник :)

ајјјјјјјјјјј абе ова е нечоечки да им ебам.... цц ретардирани створења еј...се по се изглеа дека по скандинавијана има највише фрикои...:jaj:

Овците, кравите, козите, жените и другиот добиток ја губат смислата за своето постоење поради вакви хибирди.

Два прста в газ и жикиното за него...доста му е :трт:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom