Швалери

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јануари 2005
Мислења
1.000
Поени од реакции
8
Веб-сајт
www.lasvegas.com
Да бидеш швалер/ка...

Ste probale, sakate ?

Jas imav ova leto dosta iskustvo :D , nekolku puti ne fatija, no ne beshe nishto strashno, ovaa dobro go polirashe posle toa, kao demek neli pomal sum bil od nea celi 4 god i sme bile samo drugarchinja, ili pa na ovoj mu e sve jasno ama dozvoluva zaso sum tuka samo letoto, pa ke mu bide mirna glaata koa ke si idam :lol:

Vashe iskustvo ?! 8)

I jas nemam nikakvo iskustvo 8)

P.S. stavete mu na VeGaS title SHVALERISHTE! :lol:

Сум бил и швалер, сум имал и швалерка. Ајде сега искодошете ме да се видам на насловна во "SVET"! :)

Всушност и сегашната девојка на почетокот ми беше "швалерка", па ми постави ултиматум, и ете - ја одбрав неа.

Зашо бе втора, почни така па можеби ќе станеш и прва лејди по заслуги, не по стаж.

Da, ama za da se stane number one, treba izvesno vreme da se deli nesto sto ti e milo i ti znaci so druga osoba,hm koga bi razmislila vtorpat pak bi bilo ne,ednostavno egoista sum nejkam da delam nekogo :lol:

Ај и ја, на стари години, да научам нешто. Изгледа стварно имам проблем со терминиве. :?
У мое време шваца беше издржавана особа, на диспоузал у секое време. Пошто на шваца стално малце и е времето поминато со инвеститорот, све нешто цимолка и он се почесто е со нејзе и она почнуе да заперуе по некоја гаќа и замотуе по некоја сарма и тука тотално го осваја и така се дешаваа браколомства. Не би претпоставувала како изгледа мушката варијанта на прикаскаа, заш ние знаеме сами да скрчкаме сарми, а све друго - се намира фор фри.
И сеа, кој паметен ќе биде љубезен да ми подобјасни што точно значи швалер/ка и по што се разликува од Ф-френд, а?

ovaka sea Aceva shvalerka spored mene ti e drugarka za ozbino :) inache toa mi se deshava na mene sea u momentot sum shvaler i mi se deshava nekoe podolgo vreme i ubavo mi e ne se zamaram koga mi tekne se zamaram a koga ne mi teknuva nikoj ne mi se luti a kako sho kazha mistik mozhe i da stanam numero uno u nekoe idno vreme nikogash ne se znae :)

Anonymus1 напиша:
a kako sho kazha mistik mozhe i da stanam numero uno u nekoe idno vreme nikogash ne se znae :)
E сега има уште една финта околу станувањето "нумеро уно" или "прва дама". Доколку не станеш за недела или две - нема да станеш никогаш.

мислам секој кога тогаш пробал да биде швалер и да има швалерка, еве јас на пример имав девојка година и кусур(пред 4-5 години),на АлармХ у немногу свесна состојба се смував со една(по 2 дена раскинав со оваа смуванава) и тука дојде до непотребно раскинување(со тогашната долгичка врска), иако после таа девојка имав некои кратки романсички со не врзани девојки(учи на грешки),сега сум у скоро 2 годишна врска и не мислам на повторување на истата грешка,просто речено,педерски е да ја расипуваш довербата на партнерот,иако за времето на романсите малецки имав намера да се смирам со бившата, самиот начин на раскинување што го изведов у несвесна состојба беше голема пречка и сеуште би било пречка да немав девојка,мада сега чак пат се гледаме онака на кафе само,другарски, али глупо е самото чуство кога ке се сетам што сум направил тогаш.

Ок,доста филозофирав,против тоа сум!

Швалер не сум имала никогаш, а швалерка бев два пати. На тој едниот не знаев дека сум му швалерка (малку подоцна дознав за тоа), а на другиот знаев дека сум му :P

Не знам ни јас зошто прифатив, ајде сега осуди ме :D
Па еднаш и јас сакав да почувствувам како е да си со некој кој не е твој. Тоа беше еднаш колку да видам како е и не ми се случило повторно. Како што кажа Злобница и јас не сакам да сум втора, не сакам да сум резерва. А тоа што кажа ти демек труди се да станеш "прва дама" - многу ретко се случува тоа да успее :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom