а мене како ми беше синоќа шо мислиш ? у 12 ипол коа нема ни кај да купиш аааааааааааZnaci bez oset ste)) kako moze da objavuvate vakvi raboti da me strvite i mene momentalno mi se jade pica vakvaaaaa kako sto e na slikataaa PoZz
)))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а мене како ми беше синоќа шо мислиш ? у 12 ипол коа нема ни кај да купиш аааааааааааZnaci bez oset ste)) kako moze da objavuvate vakvi raboti da me strvite i mene momentalno mi se jade pica vakvaaaaa kako sto e na slikataaa PoZz
)))

kako ti bilo na tebe isto i mene i mene mn mi se jadeseeeeeeeа мене како ми беше синоќа шо мислиш ? у 12 ипол коа нема ни кај да купиш ааааааааааа![]()
))
ех да е 100гр само!! теши сеЏабе толку салати и овошје на ден јадеш, кога дневно јадеш 100кг. чоколадо![]()
мислиш као ќе се здебеламм нееееееее пошто не јадам друго ручеци ова со чоколадово ми е таман
Не 100гр. не си прочитала убаво 100кг. чоколадоех да е 100гр само!! теши семислиш као ќе се здебеламм нееееееее пошто не јадам друго ручеци ова со чоколадово ми е таман
![]()

Не 100гр. не си прочитала убаво 100кг. чоколадо![]()

не е проблем
Па ни алкохол нечини да пиеш толку, сега едвај стоиш на нозе
па сеа се вратив од град што очекуваш да гледамм сакашшшшшшш хахаах ја би и 100 кг даааааааане е проблем
![]()

Неееееее ја сум фина не пијамПа ни алкохол нечини да пиеш толку, сега едвај стоиш на нозе![]()

... a vamu krishum jadete
., i posle ., koj jas neeee.........i aj tamu vo mart na dieta
., koj toa sega pri vaka praznici., i slavi i imendeni ., ke misli na dieta
ti da ti ., i ne me gledaj taka popreku

така е се криеме под јорган јадеме а се правиме тука демек ништо не јадемеlele shto...........ladni krpi si izmenivte.,... a vamu krishum jadete
., i posle ., koj jas neeee.........i aj tamu vo mart na dieta
., koj toa sega pri vaka praznici., i slavi i imendeni ., ke misli na dieta
ti da ti ., i ne me gledaj taka popreku
![]()
хехее е март диета како да не..у јуни месец пред одмор
Ко онаа свињата на ражен со глава и јабука ја јадам секој ден!ја обожавам!

sho mislish ovoj stariov izlapel........mlada damo
e sega .ligi da ti navrat., zimaj salvetka
/nema gushka vo smeshkovcive/ odsabajle vo dobro raspolozhenie ., tripati ., gush gush gush
drugarski

ова свињиве ти да ги јадеш леле греотааааааааааа аа одвратноооо!iiiiiiiiiiiiiisho mislish ovoj stariov izlapel........mlada damo
pod jorgann se pravat drugi rao kje
e sega .ligi da ti navrat., zimaj salvetka
/nema gushka vo smeshkovcive/ odsabajle vo dobro raspolozhenie ., tripati ., gush gush gush
drugarski
![]()

a ti prashuvash sho....kaj ti e teknuvaloto
me fana dremka odo ja u horizontala