а мене како ми беше синоќа шо мислиш ? у 12 ипол коа нема ни кај да купиш аааааааааааZnaci bez oset ste)) kako moze da objavuvate vakvi raboti da me strvite i mene momentalno mi se jade pica vakvaaaaa kako sto e na slikataaa PoZz
)))

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а мене како ми беше синоќа шо мислиш ? у 12 ипол коа нема ни кај да купиш аааааааааааZnaci bez oset ste)) kako moze da objavuvate vakvi raboti da me strvite i mene momentalno mi se jade pica vakvaaaaa kako sto e na slikataaa PoZz
)))
kako ti bilo na tebe isto i mene i mene mn mi se jadeseeeeeeeа мене како ми беше синоќа шо мислиш ? у 12 ипол коа нема ни кај да купиш ааааааааааа![]()
ех да е 100гр само!! теши сеЏабе толку салати и овошје на ден јадеш, кога дневно јадеш 100кг. чоколадо![]()
Не 100гр. не си прочитала убаво 100кг. чоколадоех да е 100гр само!! теши семислиш као ќе се здебеламм нееееееее пошто не јадам друго ручеци ова со чоколадово ми е таман
![]()
Не 100гр. не си прочитала убаво 100кг. чоколадо![]()
Па ни алкохол нечини да пиеш толку, сега едвај стоиш на нозе
па сеа се вратив од град што очекуваш да гледамм сакашшшшшшш хахаах ја би и 100 кг даааааааане е проблем
![]()
Неееееее ја сум фина не пијамПа ни алкохол нечини да пиеш толку, сега едвај стоиш на нозе![]()
така е се криеме под јорган јадеме а се правиме тука демек ништо не јадемеlele shto...........ladni krpi si izmenivte.,... a vamu krishum jadete
., i posle ., koj jas neeee.........i aj tamu vo mart na dieta
., koj toa sega pri vaka praznici., i slavi i imendeni ., ke misli na dieta
ti da ti ., i ne me gledaj taka popreku
![]()
ова свињиве ти да ги јадеш леле греотааааааааааа аа одвратноооо!iiiiiiiiiiiiiisho mislish ovoj stariov izlapel........mlada damo
pod jorgann se pravat drugi rao kje
e sega .ligi da ti navrat., zimaj salvetka
/nema gushka vo smeshkovcive/ odsabajle vo dobro raspolozhenie ., tripati ., gush gush gush
drugarski
![]()