Најискрено од детцтвото ми недостига родендените,стално сите луѓе тогаш пари ми даваја и сега ко пораснав никој не ме е.а ни 2 % ааааа стално знаев колку пари ке соберам хехех
Mi fali bezgriznosta sto sum ja imala togas i toa da ne moram da mislam na nisto jas zasto toa nekoj drug go pravel mesto mene. Ma so eden zbor mi fali celoto detstvo zasto mnogu mi bilo ubavo togas... :angel1:
mi nedostigaat ludite denovi koga bev nepodnoslivo nemiren i nemozea da me smirat... samo da se zakacam smeam i pravam belji
do dusha i denes go imam toj temperament samo...pazam pred koj luge go manifestiram
deca ko deca
Штознам... Во детсвото ми недостигаа многу работи што неможев да ги правам (да возам кола, да скитам колку сакам...), сега ми недостигаат детските игри фудбал, криенка, џамлии и сл. ... Секој период од животот е убав... Ако знаеш добро да си го наредиш и организираш.
Ми недостига играњето Бриши план со другари/ките од маалото и пеењето пред зграда без срам дека некој ќе не слушнит. И ми недостига безгрижноста, времето кога немав обврски и лежев по цел ден без некој да ми префрли за то :devojce:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.