Што ви недостига од детството?

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Најискрено од детцтвото ми недостига родендените,стално сите луѓе тогаш пари ми даваја и сега ко пораснав никој не ме е.а ни 2 % ааааа стално знаев колку пари ке соберам хехех

dobra tema

mi nedostiga bezgriznosta.za nisto da ne ti e gajle,drug vodi smetka za tebe a ti si prajs so sakas.mi nedostiga ednostavno detstvoto.:aplauz:

Највеќе безгрижноста ми недостига,све ти е рамно,по цели денови надвор,за ништо не се секираш.......

Mi fali bezgriznosta sto sum ja imala togas i toa da ne moram da mislam na nisto jas zasto toa nekoj drug go pravel mesto mene. Ma so eden zbor mi fali celoto detstvo zasto mnogu mi bilo ubavo togas... :angel1:

celo maalo, drugari od detstvo, i site mozni igri i gluposti sto sme gi praele

Mi fali bezgriznosta, vremeto koe go imav na pretek,mi fali rozoviot svet vo kouj ziveev i veruvanjata koi veke gi nemam.

mi nedostigaat ludite denovi koga bev nepodnoslivo nemiren :) i nemozea da me smirat... samo da se zakacam smeam i pravam belji :)
do dusha i denes go imam toj temperament samo...pazam pred koj luge go manifestiram :)
deca ko deca :)

mi fali bezgriznosta,koga se okolu mene bese rozevo...ne miselv ne se grizev za nisto...sakam da sum 5 godinkiii:salut:

Mi fali grizata za sosema ednostavni raboti.

Штознам... Во детсвото ми недостигаа многу работи што неможев да ги правам (да возам кола, да скитам колку сакам...), сега ми недостигаат детските игри фудбал, криенка, џамлии и сл. ... Секој период од животот е убав... Ако знаеш добро да си го наредиш и организираш.

ми фали старото друштво ми фали првата лјубов ми фали групата магија ми фалат рипчинјата и се надевам тоа е се

Ми недостига играњето Бриши план со другари/ките од маалото и пеењето пред зграда без срам дека некој ќе не слушнит. И ми недостига безгрижноста, времето кога немав обврски и лежев по цел ден без некој да ми префрли за то :devojce:

ми недостига дружењето со другарите, и сега се дружам, ама порано беше дружењето беше подобро, исто ми фали и безгрижноста. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom