Што ви недостига од детството?

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
mi fali odenjeto na niva koga celo semejstvo se sobirase i zaedno rabotese. mi falat detskite igri pred zgrada, možebi ke se smeete ama i crtanite filmovi mi falat:pipi:
А кој рече дека не можеш и сега да гледаш цртани филмови?

најмногу ми фали безгрижноста.......... колку сакам тоа да го имам сега,едноставно да си терам по ќејфот и да не ми е гајле за ништо!!!

Mi nedostiga SE! i bi sakal poveke da objasnam...ama ..... ne vecerva/utrovo...... Teshko mi e!

Не ми недостига ништо....тој период ми е веќе избледено сеќавање и не осеќам дека ми недостига нешто од тогаш....како шо согледувам со текот на времето, периодот од детството се повеќе избледнува во мојава мозочна архива

mi fali tubuleto :S:S:S i Mecheto Lino, sto sekoj den mi nosi medolino .... :S :D

...Безгрижноста,игрите и се останато во кое уживав тогаш...

Летниот распуст! Кој доживљај беше...:)

Најмногу ми недостасува безгрижноста на детските игри...Исто така премногу ми недостасуваат детските размислувања за светот,посебно за неоткриеното...Навистина ми недостасува детството...

Паа, гајле си немав за ништо. Само песни пеев од златно славејче BTW ми недостига Златно славејче не знам дали има уште ама последниве години дур имаше, нула, ништо, не беше ко порано. И ми недостигаат некои личности што ке ги памтам стално.

Најмногу ми фалат игрите, безгрижното детско играње по цел ден со другарчињата од маало.

Највеќе ми недостига тоа што како мал, за ништо не ме болеше к**ов, и големите дози на слободно време, а сега ... :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom