Што ви е најважно во излегувањето

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Покрај дефолтот друштво и музика имам еден кртериум што ми треба за да поминам добро тоа е да нема гужва не поднесувам гужви па што сака нека е нон стоп те гура некој,те гази,ти дува дим у фаца,не се трпи,затоа кога идам у дискотеки гледам да се напикам на шанк каде што си заштитен бар од една страна.sd

не е битно кај си туку со кој си...некогаш па гледам прво местото да го погодам значи да дам предлог кај да се оди за да му биди на другите интересно да се забавуват,а покрај нив и јас...оти се дешавало неколку пати како на пример петокот бевме во кафич памперс имаја свирка и пола од друштвото се гледаше дека си поминаја катастрофално,а и јас се чувствував бедно заради нив иако беше доста интересно..али јбг то е

на прво место ми е друштвото
на второ музиката
и на трето местото

Друштвото и музиката. Местото и не е битно

Најважно ми е друштвото. Ако немам асално друштво тогаш целото поминато време ми е тапа. Се деси овака кога бев на роденден кај братучетка ми.
на второ место би ја ставил музиката. Кога сум излезен повеќе сакам места со чил аут музика и да не мора да се дерам ко нездрав.
Местото ми е најнебитно. Може да сум дома, во парк, во кафиќ секаде е супер.

најбитно ми е да сум напиен, е тогаш се расположувам со сите видови музика, значи за излегување потребно ми е да сум поднапиен

Па јас секогаш излегвам со истото друштво, освен некогаш со плус/минус некој. Значи најбитна ми е могу музиката, таа е потребна за да ме расположи (а во Охрид ретко да се најт такво место - секаде пуштет од оние српскине)

Најбитно ми е друштвото, али пошто најчесто излагам со исто друштво, најбитно ми е дали ракијата е Блажовача или уште некој квази алкохол. :cug: Музиката исто ми е битна.

Не е толку многу важно кај си важно е со кој си.
Важно ми е да сум со добро друштво на прво место, да има добра атмосфера, добра журка, музик фор денсинг , и тоа е тоа :) плус како десерт на цела журка неколку жестоки пијачки :)

najbitno drustvoto, pa muzikata i drugoto si ide samo po sebe...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom