Што ви е најважно во излегувањето

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Pa, pred se zavisi od lugeto koi odat na toa mesto. Jas i moite prijateli mozeme da odime kade i da sakame ( toa e sto vie go vikate " drustvo " ), ama ne sekade mozes da ja vidis tvojata sakana:)

Tri raboti:
1.Drustvoto.
2.Da ima prostor-obozavam prostrani kafulinja i mega-diskoteki
3.Personalot da e ljubezen i alkoholot da ne e fals!

Најбитно ми е да излезам со некој што нема да ми го уништи излегувањето и да си поминам со него/неа/нив топ.А каде...и не е олку тбитно.

Нај најважно ми е друштвото со кое ќе излезам. Ако ми е тоа погодено, може и да сум на најтапа место а сепак супер да си поминам. А се друго се споредни фактори.

Најважно се разбира друштвото, ако е добро ке има и добра забава, а ако не е тогаш ке биде .....

Друштво и добра музика ми се две најважни работи.. Не е битно каде сум, ако сум со особи кои знаат да се забавуваат си поминувам супер. Се дешава некад кога не е расположено друштвото јас сама да си се расположам и да си поминам ептен супер :)

Друштвото, многу нормално. Со добро друштво можам добро да си поминам у на журка, и во кафана, и во парк на клупи, и во домашна атмосфера... Не ми е толку важно дали ќе ја слушам Сека Алексич или 1200 mics во позадина, се додека имам добро друштво со мене.:)
Местото е најмалку битно, музиката-за расположение пожелно е да е нешто по мој вкус... Ама пак ќе кажам, друштвото е најважно.:)

PSYtisfaction напиша:
Друштвото, многу нормално. Со добро друштво можам добро да си поминам у на журка, и во кафана, и во парк на клупи, и во домашна атмосфера... Не ми е толку важно дали ќе ја слушам Сека Алексич или 1200 mics во позадина, се додека имам добро друштво со мене.:)
Местото е најмалку битно, музиката-за расположение пожелно е да е нешто по мој вкус... Ама пак ќе кажам, друштвото е најважно.:)

:pos2: :pos2: :pos2: :pos: :pos: :pos:

Атмосферата пред се. И мал да е квантитетот на луѓе може да биде одлично. Битно е да ни си со мрчаторски фаци опкружен се додека се случува нешто занимливо.

Hmm.....
Za mene najvazni se:
1.Drustvo
2.Muzika
a so dobro drustvo i dobra muzika imas dobra atmosfera to ti e najvazno....
Ina4e nekad igra uloga i Alkoholot :zlo:

HeHEhEhehehehe

Атмосферата. Да има позитивни луѓе со позитивна енергија околу мене и нормално по некое пивце :pos:

Друштво спремно за смеење на прво место,нормално.
И местото на излегување,ама сепак и не е некој фактор.
Добра музика.

Ако веќе сакам да си поминам убаво .. и цело друштво да иде кај што јас ќе сакам ..
Идеме во голема кафана
Кафана каде што пиењето е ефтино
Кафана каде што има прекрасна жива музика
Кафана каде што скарата ќе биде одлична
Кафана каде што има убави и згодни млади келнерки

Друштво кое ќе пие со лимит ..
Друштво кое е весело
Друштво кое е распеано
Друштво кое е сложно

Кога горенаведеното убаво ќе се среди и ќе биде убаво затегнато .. Бендеров Денис ќе има прекрасна вечер..

Insane напиша:
Ако веќе сакам да си поминам убаво .. и цело друштво да иде кај што јас ќе сакам ..
Идеме во голема кафана
Кафана каде што пиењето е ефтино
Кафана каде што има прекрасна жива музика
Кафана каде што скарата ќе биде одлична
Кафана каде што има убави и згодни млади келнерки

Друштво кое ќе пие со лимит ..
Друштво кое е весело
Друштво кое е распеано
Друштво кое е сложно

Кога горенаведеното убаво ќе се среди и ќе биде убаво затегнато .. Бендеров Денис ќе има прекрасна вечер..

i ja isto!!! me mrzese da pisuvam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom