Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Очите(сакам некако посебни да ми се незнам.. Ама ретко ги приметувам по боја :kesa:), насмевката, кхм.. задникот.. :)
И сакам ептен слаби типци.. И.. Опуштен да е па дури и да претерува до мангусување да фаќа не ми смета..
Абе неможе да се опише вака.. Или ти паѓа во око некој одма или ништо. :pipi:

Paaaaa usta,oci mozda ama najmnogu g'z!!Edno devojce od moe skolo ima nenormalen g'z!Sekoj pat koga ke ja vidam, se mrdnuvammmmmm!!Respekt :D za sekoe takvo "nevoobicaeno" gaze :pos2: bi im go "peel" :D ovoj citatov doly na site takvi :)
:helou:

хипи-анархист со зелено-сиви очи, костенливо-кафена коса, широка карлица, нозе у икс и луфта меѓу нив, атлетик тајп оф вомен оти и јас сум си самио сениор у фрлање дискови грчко-римски стил. :pos2:

Цицка...и да не е убава, ако има големи цицки се вртам по неа...
Шо да праам, ни јас не сакам, ме тера нешто...:kesa:

Па.. убави нозе, стегнат задник, изразени гради, убаво лице надополнета со плави очи.. и тоа би било тоа.

Раце. Убава, силна, негувана машка рака, и под негувана не мислам на ставање ноќни креми, туку да нема црно под нокАт. :icon_lol:
Многу ме палат раце. Не сечии и не секакви, ама стално буљам у раце и може не знам каква боја на очи има мажот што во моментот ми е предмет на интерес, ама секогаш знам какви му се рацете.

И ништо не ме привлекува толку многу колку самодоверба, држење, став каков што треба. Да остава впечаток ко да го носи цел свет на мало прсте, ко да ти ги чита мислите и ко да е способен да ти ги оствари сите фантазии.
Не да е способен стварно, да остава впечаток :icon_lol:

И нормално, ненадминливиот поглед. Убитачен, секси, продорен. Боја, форма, поставеност на очи е тотално небитна. Погледот е тој што плени, а не го има секој.

Е кај да најдам ваков маж па?!
:icon_lol:

Насмевка, муабет, очиња желни за љубов.
Цицка и г`з се разбира, Никола сум сепак.

Вака на телото, најмногу насмевката, тоа најмногу ме привлекува ... А иначе ОБОЖАВАМ машки со бела кошула, со подвиткани ракавчиња.. Е на тоа колку што паѓам на ништо друго... А исто сакам машки кои на рака носат сат, ептен ми е убо то :D :D :D ... a педантноста сепак на прво место ја клавам. Обожавам машки кои што изгледаат чисто...

Долга црна коса и зелени очи:drk:
На ова дефинитивно одма се топам:)

ме пали дечкоми...сини темни очички,заводлив поглед и секако насмевката...абе да го изејш:back:

Не ми се секси машки со голем нос и уши. Машки на кои образите им се зацрвенуваат на мал ветер и студ, машки кои имаат мали усни и по некој крив заб. Не ми се секси машки кои имаат големи веѓи - кои се толку големи што не можеш да му ги видиш очите на дечкото. Не ми се секси машки со прстени, разни ремчиња по рацете и обетки на ушите. Уште помалку ми се секси машки кои се уфилмани дека се рапери или металци. Мразам машки со крената и не дај боже шатирана коса. Не ми се секси премногу високи машки, пошо мразам да се качувам на скала или да се кревам на прсти за да ги бакнам. Не ми се секси машки што се фураат пред друштво за да ја “фасцинираат“ женската и на крај испаѓаат глупи. Не ми се секси машки што играат со пиво и воедно не се оделуваат од истото. Не ми се секси машки кои апла се пуштаат на девојка и машки на кои парфемот можеш да го осетиш кај секој втор. И за крај не ми се секси машки со предрасуди.

а уствари ти имаш дечко? :uvo:

сакам добро средени моми4иња, со слатка насмевка, без физички недостатоци, и пропорции ("дебелина", задник, гради и сл.) складни со висината.:toe:
и да се разбереме женско со кратка коса поубаво да не ми се појавува пред очи да не ми го заебе денот!

hmmm...долги нозе, слатка насмевка и убави заби...

убава насмевка,заводлив поглед и добар парфем!:kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom