Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Kaj zena najprivlecno ili najseksi mi e stomaceto, ne znam zosto, ali go obozovam toj del od zenskoto telo :)
Isto i gazeto (zadnikot), ne golemo, ne ni malo :), na mesto da e, ni meko ni cvrsto :)

Кога сум тажен да ме расположи..Да се облекува СЕКСИ и БОЖЕСТВЕНО:)..се зезам..И карактерот да и беде суперски:)

Тетоважи:vozbud: Не многу туку колку што треба и каде што треба

ако гледаме овака физички, мн ми се допаѓа ако дечкото си има развиен граден кош,мислам гради рамена, а и газе ( паѓам на убави машки газиња :)) и така... а инаку на прв поглед, најбитна ми е насмевката па очите...

Јас многу обожавам девојки со убави испрчени цврсти задници и долги обликувани нозе....
Мислам дека тоа е слика што кога ќе ја видма со денови ми останува во главата.......

Кај девојка најсекси ми се убави и полни усни,и онака малце коси очи!!

Mene ne me privlekuvaat "fraeri" od nikogas. Nemam ni slika za sovrsen tip koj bi me ostavil bez zdiv. Toa mi e taka deka ne se zaletuvam na nadvoresen izgled. Sto ne znaci deka treba da e grd utepan. Znaci me privlekuva toa sto go ima vo sebe, nacinot na koj ke go istakne istoto i kako ke se ponasa so mene. Ima milion sitnici posle toa ... ama sto moze eden pogled da napravi ... e na toa pagam, ako mi go pogodi sekako :lol: :lol: 8)
исто исто истооо!!!:kesa:

Најпривлечно кај девојка ми се коси очиња, Прекрасна насмевка и долга коса а најсекси според мене е издепилирано пиче со мало тријаголниче...Кој шо сака нека рече али тоа вреди да се лижне :smir:

Сакам девојќи со убави очи, а не е лошо да имаат и убаво обликувани и големи гради :smir:

• ЕЕЕЕ чекав да ме праша некој. Слаба висока убаво тело хмм црка коса кратка плави оци или зелени то ти е dream girl иначе да е шеговита добра и....е со сакам појке доста е !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom