Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
секиси хммм...рацете,посебно ме привлекуваат рацете,усните,и дефинитивно погледот,сакам длабок поглед а не мутав незаинтересиран кој е константно насочен во моето деколте:)може и некое стомачно мускулче истакнато али не е неопходно:)

Pa obleci rolka nikoj nema da te gleda u dekolte!!!!:pos2::drk:

sexi mi e koga mi dava, a posexi koga ne mi dava

ne mi e sexi koga se prai ke mi dade a saka da mi dade ama na kraj nema da mi dade

sto da pravam mnogu sakam cokolado

секси: светли очи, широка облека, добар парфем...:pipi:

несекси: Геј понашање (седење со скрстени нозе, претесни маици а посебно фармерки) влакнести гради, долга залижана мрсна коса.... :pov::nesvest:

секси ми се убави заоблени газиња,полна усна за грицкање и цврсти раце....уфффф....:icon_redf

ДОбар и стегнат задник! Има уште многу, ама ме мрзи да пишувам сеа :)

Секси....да бидат она шо се, да изгледаат така како шо се без многу преправања
Несекси....да стаат 1тон шминка за да фацата им е порцеланска, да се многу дебели/слаби(незнам зашо само ова ме нервира у природниот изглед), да не се облекуваат ко курветини и шо знам...то би било то

Убави усни (+ убава, шармантна насмевка) и продорен и искрен поглед.
Спортски градено тело, и убаво обликувани мускули. ( Не како оние билдерите што се клукаат со стероиди, туку онака, малце колку да се познаваат )

секси:убави очи комбинирани со убави средни веги..убава насмевка..и бели здрави заби..силни негувани раце..секси парфем...убаво стомаче градено и добро газе:vozbud:
несекси: лош здив..лоша гардероба..некултура..расипани заби...бубуљици...пуштено стомаче

mmm seksi ? 1. dobar i stegnat zadnik ..
2. ubavi usni ...
3. zavodliv pogled ..
4.visoka
5.cicki golemi da ima :P
mm neseksi ? 1. smizla koa se prai
2. seriozni
3.da ne pushi cigari
i tolku :D me mrzi da pisham poveke ...

Секси ми е ако знае да го каже вистинското нешто во вистинско време. Да иам чувство за хумор, да биде нежен и внимателен а истовремено да не изгледа сето тоа феминизирано...:) После тоа иде убава насмевка, убаво да мириса, да има убав глас...

Несекси - неодржување на лична хигиена, безвезни ретардирани муабети, отапен поглед кој не ги сфаќа моите шеги...

Сакам убав стомак...не мора да е нешо којзнае шо. Ама сакам да ми се допадне. Секси ми е темна коса, да знае да ме насмее, да знае кога ми треба тишина а кога друштво. Не секси...многу шминка и, и , и многу дигнато однесување
Едит : И кога зборам ако ме гледа со поглед ’Блага глупавост’ е мн. даун.

Seksi: uredna kosa, malku (skoro neprimetno) da e nasminkana, da ne nosi ogromni - napadni obetki, da nosi tenka maica (bez golemo dekolte) ili moze pripieno letno fustance ne mnogu kratko. Mnogu pagam na devojki so naocari ama onakvi seksi (bez dioptrija)

Odvratno: Dlaboko dekolte - demek ne sme videle gradi,
mnogu sminka, karmin, epten mini suknja, odnesuvanje vo drustvo vo stil "Jas sum bozica" i site moraat da ja slusaat i gledaat, nedaj boze vlakna na nozete i pod miska.:))

Секси ми е заводливиот поглед или погледот преку рамо:wink:, однесување со мерка, добро избраните зборови во вистинското време, рацете, насмевка:vozbud: и то.
Не ми е секси арогантното однесување кое одма иритира, нападното однесување, некои си фори од пред 100 години и слично.

Sexy:
EPTEN siroka obleka
Svetli po moznost plavi oci
Dobra usta.. polna onaka.. (Uffff)
Dobar gz.. Jezda u siroki farmerki ama primetlivo dobar da e :P

Not sexy:
Kremci
Vlakna brrrr (mislam vlakna na gradi, stomak bla bla.. )
Naocari (diopter)
Higiena NULA (tush rulz :))))

Секси ми е чуден нос(тоа ми е слабост), убави бели заби, убави дланки(не некој раднички), мало меше и природно убави веѓи, нечупани.
Одвратно ми е две веѓи што сраснале во една, набилдани машки, ама апла набилдани, во бугарки и тесни фармерки, и мрсна коса..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom