Што ви е најсекси / најпривлечно кај жена/маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Во последно време покрај брадата, рамениците ... и повторно ... рамениците.:pipi:

Од надворешна гледна точка, лик (најмногу очите и усните). Внатрешно, начинот на кој зборува (нити преголемо припичување нити селско дерење). Бојата на гласот и мирисот би ги ставил in the middle of these two.

Однесувањето, природниот шарм, мирисот, убавото лице и поглед.

Физички: Очите и забите (нормално и убаво да мириса)
Психички: Јака личност со свое ЈАС и цврст карактер...

Насмевката, косата-добро средена во репче, погледот :pipi:

Naj naj prvo celokupnata figura, negovite dvizenja, pogled, nasmevka a da i usnite epten me palat...:pipi:

Јака личност со свое ЈАС и цврст карактер...
Ај не заебавај! Ова е секси и привлечно кај жена или за маж збориш?
Физички- добро и убаво оформено виме
Психички- да сака да си легне во мојот кревет 15 минути пред јас да се вратам дома!

Ај не заебавај! Ова е секси и привлечно кај жена или за маж збориш?
Физички- добро и убаво оформено виме
Психички- да сака да си легне во мојот кревет 15 минути пред јас да се вратам дома!
сите со свои критериуми...не е интересно ако покрај тебе имаш јака личност која неможеш да ја раководиш?!

Кај жените...(потенцирам оние со долга коса)...ми е многу секси кога цурата од таква пуштена коса нагло ќе си ја собере косата. И неколку секунди со двете раце кога ја задржува косата одпозади. И така како шо ја држи...се забележува убавиот врат кај жената и тоа е многуу секси и многу шмек момент. Секогаш го гледам тоа некако у успорена снимка ...па онака ќе и падне некое праманче од косата на лицето. Истотака многу ме пали и голо рамо...аууу дури ме излудува. Фетиш ми е тоа...Ете форумџики се издадов. Сеа знаете која ми е слава точка. Значи на следна собиранка сите ќе бидете со разголени рамења осеќам

Плави очи исклучиво и обожавам, погледот кој ми го упатува да го издава, т.е. очите да го зборуваат она што тој не може. Ретко кај некое машко то се забележвит, али јас кај тој шо требит го забележав:smir:.

Плавуша со добри атрибути и високи потпетици (по можност да е висока околу 1.80)

сите со свои критериуми...не е интересно ако покрај тебе имаш јака личност која неможеш да ја раководиш?!
Е баш тоа е интересно, ако можам лесно да ја раководам, ќе ми прекурчи брзо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom