Што ве врзува за партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Што црпам од него , се.
Љубов , среќа , сила ...се.Има неверојатна сила во него , мислам дека немаше да ме привлече ако го немаше тоа , но го има.:wub:
А ако некој го изгуби тоа што ме привлекува , тоагаш нема смисла да останеш со некој во врска ако не те привлекува.
Инаку се поврзано со него , ме врзува за него.:love2:

pretty_girl напиша:
nemam partner sega zasega pa taka da sega ne mozam da kazam-mozebi podocna.....
Добро де, можеби сега немаш, ама некогаш си имала? Не мора да кажеш за моментално, можеш да кажеш што те врзуваЛО.

hm so me vrzuva za parterot?
Za partnerot ne me vrzuva bas nisto osven ljubov i strast...nit mi e maz nit imam deca so nego za neso posebno da me vrze...ME VRZUVA ZELBATA DA BIDAM SO NEGO ZOSTO GO SAKAM

BabyGirl^^^ напиша:
hm so me vrzuva za parterot?
Za partnerot ne me vrzuva bas nisto osven ljubov i strast...nit mi e maz nit imam deca so nego za neso posebno da me vrze...ME VRZUVA ZELBATA DA BIDAM SO NEGO ZOSTO GO SAKAM

Napolno se slozuvam!!!!!!!! ne sum psiholoski vampir za da crpam od nego X-raboti, da ne gi redam........ SAMOTO NEGOVO PRISUSTVO ME ISPOLNUVA!!!!!:wub: :wub: :wub:

Me vrzuvaat ljubovta, harmonijata i meguetnickata tolerancija

Sho me vrzuva za partnerot .... pa sho znam ... sve shto e materijalno NE ... mislam deka najvishe zelbata za zabava da e slicna so mojata, na nekoj nacin slobodna vrska (vo pogled na ponashanje ko ne sem sami) ... da ne me zamara... mislam deka mi e najbitno.

Дивајн напиша:
Што е тоа што ве врзува за партнерот и кога би го снемало би ја прекинало врската? Дали е тоа нешто што ви е потребно, а не го поседувате, па го црпите од него (пример: оптимистичко расположение, интелигенција, убавина, пари, успех ... ?), поинаку би го опишале ова или е нешто сосема друго?
Додека у мислите си зборам со неа(коа сум сам) знам дека поврзаноста е силна и како што треба.

Дивајн напиша:
Што е тоа што ве врзува за партнерот

e bas se i ja cudam sto e toa ? :raz: Si velam glej kolku mashki ima na ovoj svet a ti si se za eden vrzala :icon_lol:
Mislam zatoa sto go sakam :love1: zatoa i sum so nego , da ne go sakam nema da bidam so nego

Garfield напиша:
Фала Штрангааааа!! :):):)

Реков ја, љубоФта!
sve drugo ostanato mozeme i so nekoj drug da imame , ali ljubovta si ja imame samo so eden i za nego sme si vrzani :)

Па... неговата искреност, тоа што секогаш знае да ги насмее сите... ама највеќе од се оваа неизмерна љубов што ја чувствувам кон него!

Љубовта пред се..Потоа тоа што е искрена и оригинална!!! Само Господ знае КОЛКУ ЈА САКАМ!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom