Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
epa me raspolozuva muzice(isklucivo bob marley),ahhh da i eden drugar-ante me raspolozuva definitivno,na msn non stop si praam muabet so nego i non stop se smeeme i tako to.....

одлично друштво секогаш ме распложува...
музиката...нема ден да не ме расположи барем малку...
една насмевка буди мало расположение во мене...
изненадни прекрасни пораки...секогаш им се радувам...
Нова љубов...
нови пријателства...
интересни смешни муабети
за чудо и утринското кафе ме расположува :vozbud:

Па... добра музика, друштво, добар фудбал со пријателите и така :)

definitivno muzikata (no ne nekoja so ke me izvaj od kontakt) nesto so me opusta

Музика музика и само музика... тоа го расположува дел од мојот живот, понекогаш ме бута во мисли но сепак без неа неможам да живеам...

Поголемиот дел од мојот живот го расположува љубовта која можам да ја дарам и да ја примам од една личност, која со таа личност едноставно ќе поминам многу работи и со која ќе ми биде мила, која ќе ме разбира за се и која ќе ме почитува и ќе ме сака како што и јас треба да го правам истото тоа кон неа... Личноста која јас ќе ја нарекувам злато, бебе, смешко, мило, и тн... личноста која целосно ќе ми се препушти и ќе ме сака без разлика на се!!! Личноста која ќе се бори за нас...

Личноста која ќе ме направи да се почувствувам сакан и која ќе се почувствува сакана од моја страна!!!
Личноста која ќе ме зафркава и ќе ми досаѓа на моб...хахаха

Личноста која ќе ми се јави сабајле и ќе ми посака добро утро со нејзиниот мил глас, на кое јас, јас, јас ќе се топам....:kesa:

Личноста која ќе копнее да остане моето срце до нејзиното!!!

Но, ова проклето срце не го сака никоја, иако е мило и љуби со сето срце, но никоја не го сака :nesum:

Така да... сега за сега можам да се радувам на музиката која го расположува едниот дел од мојот живот... а додека другиот страда...:nesum:

Сега би ме расположила една златна картичка и shopping во Фиренца:pipi:

Топла женска рака што трие по ногата и играчка на склопување [сложувалка]. `yeaaah`

Dovoljno mi je da vidim moju Sanjalicu,i SVET JE MOOOJ!:back:

Pa,viidite kako je leeepaaa: :pipi:
A?Sta kazete..?:wink:

Расположено друштво за заебанции, добро мезенце и некоја чашка алкохол.

И нормално добра футбал утакмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom