Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Ako sum neso tazen ili nervozen, moze samo edna licnos da me raspolozi a toa e devojkata koja vo toj moment e so mene, a poso ja neam sea... taka da sum malku onakov... ali se e rabota do vremeto taka.... inace toa e prvata moznost, druga moznost da zememe od denes slucka, me razveseli mnogu toa so stanav CICKO, yeeeeee yeeeeeeee yeeeeeeeeeeeey, ama pak opadnav malku oti imase pa druga pricina so me natazi malku, ne e povrzano nisto so vnucko.... inace opsto muzika, drustvo i vremeto... toa...

Inace momentalno mi treba prvoto neso so go spomnav za da me digne malku vo vozduh, i da me vrati vo zivot oti niso ne uspeva da me vrati nazad.... mislam oti ke e dobar start, ama.... :(

Во последно време една конретна песна може да ме расположи и да ме натера да рипам по цела соба. Исто така инструкторот по вожња ме смее, иако ме нервира исто така.
Обично музиката ми е главно средво за расположување, а потоа се пишувањето, Fusnota(иако тоа знае и да ме изнервира до даска) и една многу мила личност со долга коса. :pipi:

Убава книга, добра музика, пријатно друштво, неговата насмевка...

Moze da me raspolozi dobra smeska od strana na moite ludi drugarki ili dobra pesna,nekoja so mi se faka za srce i dusa...

музика,забава дружење искачањеа може и по некоја залутана љубов:toe:

Хмммм што може да ме расположи?Па добро музиче,моите најдобри другарки и шопингот....:pipi:

raspolozuvanje... tesko kaj mene da se desi ako sum iznervirana ili ljuta... ama sepak ako nekoj me raspolozi toa kje bide licnost sto ne ja poznavam zasto nemozam da i vratam....:)

Me raspolozuva ubav spomen,the paradise feeling(t.s toa poeke me vozbuduva),dobra muzika,druagrite ednostavno...i da ne sakas ke se nasmees...iii verojatno some beautifull day!

Се расположувам ако некој ми каже дека ме сака и му значам.... Се расположувам кога слушам музика (не балади).... Се расположувам и кога ќе успеам да направам нешто како што треба.... Се расположувам кога ќе си купам нешто што долго време сум го сакала.... Се расположувам кога имам слободно време а надвор времето е супер :).... А у последно време се расположувам кога ќе го видам :pipi:

Не знам дали сум напишала,ама еве пак:

Сонце,ветерот кој ми ја бушави косата, љубов, друштвото, музика, седење на кафе во некој кафич...

Убавите доолги разговори со дечко ми и пораките шо ги читам ко ќе се разбудам.
Кога ќе се видам со другарките од школо после толку време и ко ќе се потсеќаме на лудориите од средно.
Зезанциите и трачарењето по мсн со интересни луѓе.
Кафенце и тивка музика од сабајле. :pipi:

Кога ќе се вратам од негде изморена...или изнервирана највеќе се опуштам кога ќе си се испружам на троседот...ладна кока-кола и ќе си пуштам музика.
Исто кога сум напната многу најдобро ми доаѓа еден туш, ама така поладен:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom