Што ве прави убави?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Vnatresnata ispolnetost i dusevniot mir, toa me pravi ubava :)

Едноставно-Ништо.

MaRiNa`Oh напиша:
Не си ти нормална. Ако ти не си уба, јас сум Питу Гули.
Hey Питу Гули:)
What's up?:)

Hmmm pa sto znam,verojatno niso posebno,mi rekle deka imam specificen pogled i interesno r,ama dali mi rekle deka nesto osobeno me prai ubava,pa i ne bas ili jas ne se sekavam,seedno mi e:).Ma da licno jas mislam deka me prai ubava toa sto sum preiskrena i neposredna pa zatoa i lugeto primetuvam cesto si se opustaat u moe drustvo,pa preoga toa vise u psihoterapija,otvaranje na dusata,srceto,znam da bidam drugarka (se razbira ako sakam i zavisi od licnosta :) )

Некој можеби и не ме гледа како убава така што неблагодарно е да зборувам за себе како за генерална убавина.
А ако зборуваме за тоа ШТО ОПШТО ГИ ПРАВИ ЛУГЕТО УБАВИ тогаш мислам дека на прв поглед тоа е надворешниот изглед добро искомбиниран и зачинет со харизма и внатрешна привлечност, став, држење, одредени движења и сл.:zver:

Никогаш не сум сметала дека само надворешниот изглед може некој да го направи убав. Тоа мора да е внатрешната енергија која зрачи од човекот некоја топлина и оптимизмот.

Изразот на моето лице заедно со лицето нормално и косата. Секогаш ми е средена и полна со волумен како што би се рекло.

Вистинската убавина е спој на надворешната и внатрешната убавина. Самото тоа сто имам високо мислење за себеси едноставно не ми дозволува да излезам од дома несредена, а сметам дека тоа треба да важи за секој. :toe:

Хм...незнам.Стварно не знам.

Ми имаат кажано дека кога се смеам сум била убава,а мислам дека кога сум заљубена има нешто што прави да зрачам со енергија.Можеби и тоа што сум малце трапава,па откога ќе направам глупост(да истурам нешто,да се исфлекам,да се сопнам),правам фацки.

Друго нешто не ми текнува.

мислам дека фацката али што знам коа ке размислам ништо посебно

она што не прави убави е она што не прави посебни и различни!значи како надворешниот изглед,голем дел од нашата убавина се состои во она што го имаме во себе во себе!

Ввввввввввввврска неам.Сварно незнам.Баш сакам некој да ми одговори на прашањево.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom