Што ве одбива кај мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата VIKICA33
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 декември 2023
Мислења
54
Поени од реакции
151
Во време кога редпил подкастите се множат како стаорци во Скопје, сфатив дека како жена која е речиси во средината на 30 тите години и без стабилен партнер, дека можеби се во право кога велат дека со растење ( зголемување ) на стандардите - се потешко и потешко е да најдеш соодветен маж. Во овие години сфатив и дека физичката привлечност на одреден маж многу брзо ми „ветрее“ како аргумент да го задржам и од овој аспект сакам да ве прашам драги мои дами, колешки сопатнички во потрагата по маж - кои се вашите 3 нешта преку кои не би преминале т.е. заради кои би исклучиле маж од селекцијата.

Attachments

• pp.jpg
    pp.jpg
    1,6 MB · Прегледи: 26
што ќе ти е маж, можеш да путујеш, да си земеш куче или мачка.
Kуче не менува чешма,куче не плаќа сметки,куче не развезува,куче,куче се знае за каде е на село и куќа да брани.За дом е маж и жена патем и деца..Си знае што бара Викица маж а не куче.Сречно во потрагата ако има отворен конкрус да се пријавам? :D

Kуче не менува чешма,куче не плаќа сметки,куче не развезува,куче,куче се знае за каде е на село и куќа да брани.За дом е маж и жена патем и деца..Си знае што бара Викица маж а не куче.Сречно во потрагата ако има отворен конкрус да се пријавам? :D

џабе ти е брат. Сигурно има неколку црнечки вибратори, покрај нив, ти ќе се осеќаш мал.

Немаш селекција во средина на 30ти. Трите нешта треба да ти се: да има заби, да не е разведен ради домашно насилство и да е редовно врабж

Немаш селекција во средина на 30ти. Трите нешта треба да ти се: да има заби, да не е разведен ради домашно насилство и да е редовно вработен.
жените е убаво да се искажат инаку над 30 мажите генерално работат и имаат заби, како бивша вработена во ЈУМЦСР можам да ти кажам дека во 2 години работа само две реални жртви жени видов, се останато се лажни пријави и преувеличувања на вербални расправии.
Автоматски споено мислење:

требаше жени да одговараат не мажи да се спрдаат

не е конкурс ова за да најдам маж, ова е информација кои се можните замки, чувствувам дека класични мажи како што ние жените сакаме се се помалку и помалку, останавме на компјутерски гикови без социјални вештини со кои сем за игрици и компјутери не можеш да направиш муабет за ништо друго и дечки со исто така оскудни социјални вештини кои не можат три реда муабет да сврзат ама имаат пари и одат во теретана зошто не знаат што да прават со времето кога не се на работа.

На мене не се надевај,во преговори сум со бившата за помирување по 150-ти пат..Нејзиното срце е во мои раце а моето во нејзини и од време на време шибаме игли ко во вуду кукли и се курчиме чие помалку крвари..И јачаме заедно паралелно..

На мене не се надевај,во преговори сум со бившата за помирување по 150-ти пат..Нејзиното срце е во мои раце а моето во нејзини и од време на време шибаме игли ко во вуду кукли и се курчиме чие помалку крвари..И јачаме заедно паралелне се надевам на никој од овде, 90% сте гикови, not my cup of tea

ако не ми требаше немаше да прашувам

Одлично..и така чај ретко пијам..строго кафе и ракија во комбинација..

жените е убаво да се искажат инаку над 30 мажите генерално работат и имаат заби, како бивша вработена во ЈУМЦСР можам да ти кажам дека во 2 години работа само две реални жртви жени видов, се останато се лажни пријави и преувеличувања на вербални расправии.

требаше жени да одговараат не мажи да се спрдаат

не е конкурс ова за да најдам маж, ова е информација кои се можните замки, чувствувам дека класични мажи како што ние жените сакаме се се помалку и помалку, останавме на компјутерски гикови без социјални вештини со кои сем за игрици и компјутери не можеш да направиш муабет за ништо друго и дечки со исто така оскудни социјални вештини кои не можат три реда муабет да сврзат ама имаат пари и одат во теретана зошто не знаат што да прават со времето кога не се на работа.
Зависи каков тип на маж бараш ако е шофер верувам претпоставуваш што може да очекуваш,ако е градежник исто,ако е адвокат,премиер,спортист исто така се зафиси од која сфера сакаш маж,Јас касиерка не би земал за жена на пример не подценувам туку кажувам-Во превод крушка под крушка паѓа јбг,одлучи се каков маж сакаш, имаш гастрбајтери кои идат горе работат коа ке дојдат не знае женско да фати имам такви другари има пари има кола ама одбивен на женско.Ти се одлучи каков маж сакаш и после се е лесно труст ме.

Што е ова?

Да претпоставуваме дека правела пари работела, верувам не чмаела и дремела да се појави принц на бел коњ и сега ако го нема принц на бел коњ, ваљда пари има направно троцифрено евричи,долари и етц, дај боже да е така иначе остало жали боже што време поминало узалудно ни пари ни принц на бел коњ и сеа трпи некој без заби ахахахха мала шала Викица

дали е можно ни една жена да не одговори?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom