Што ве исфрустрира/изнервира денес?

• Креатор на темата Креатор на темата Sheldon Cooper
  • Време на започнување Време на започнување
toa sto povtorno ja kazav ovaa recenica- "mrazam koga sum vo pravo"

татко ми и неговите неостварени амбиции и понижувања

Егото, неможноста да го исконтролирам во кључни моменти...

Комарецот од прва и мувата од втора смена :cautious: .......... (мувата мислам дека повеќе ме извади од такт)

20-30 комарци што се собраа околу мене со првото излегување на тераса! Се однесуваа како човек да не виделе!! :mad: Мамата нивна!

Што 13 часа се мачам да го форматирам компјтерот :mad: И што баш на самиот крај се гаси сам

Седевме во Ириш Пуб и женско друштво изгледа не беа од Скопје си ја соблече штиклата и почна да ги брише измеѓу прстите на нозете со прстите на рацете и после најгадно беше што јадеше со нив,бљак колку одвратна девојка ми идеше да и го плеснам во лице или да и дадам марамици за да не ја гледам како прави одвратни работи.

Сопствената способност да бидам неорганизирана и летаргична.
Исклучиво само сама себе се фрустрирам.Каква моќ е тоа ... :cautious:

1. Брат ми кој се понаша ко жена у ПМС. Све го нервира. Не ни пие кока кола , а плаче зошто сум му ја "испила". Да му прозборам се нервира. Ај да кжеш во пубертет влага, али 8 години има.
2. Кучето заради кое цел ден немав нет.
--- надополнето: Aug 24, 2011 3:54 PM ---
1. Брат ми кој се понаша ко жена у ПМС. Све го нервира. Не ни пие кока кола , а плаче зошто сум му ја "испила". Да му прозборам се нервира. Ај да кжеш во пубертет влага, али 8 години има.
2. Кучето заради кое цел ден немав нет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom