Што ве иритира кај луѓето?

и сркање супа ко дедо ми шо срка на начин шо МноооОоогу нервира!!!

Ме нервираат луѓе кој ужасно се обидуваат да бидат забележани , при правење на глупи , идиотски и понижувачки работи !

ме иритира користољубието и себичноста, се повеќе такви ги има за жал...

Луѓе кои не се почитуваат себе и нелојални луѓе :toe:

Ме нервираат луѓе кој ужасно се обидуваат да бидат забележани , при правење на глупи , идиотски и понижувачки работи !

На пример какви глупи работи прават???

Мене луѓето не ме иритираат-помирен сум со фактот дека општеството е такво какво што е...но сепак јас се трудам колку што можам повеќе да бидам почовечен...штознам можеби успевам...можеби и не..тоа ОШООО знае:vozbud:

ме иритира користољубието и себичноста, се повеќе такви ги има за жал...

Попушти им...,јас уживам да си играм со таквите-изгуби намерно-но откриј го копиљот јавно дека е користољубив педер...башка некако се интересни за проучување..еспешли кога ќе начекаш окејжн каде едниот збори зад грб за другиот и обратно,а вие сте во центарот...или пак кога станува збор за некое добро...

Кај луѓето ме нервира вовлекувањето на моќниците(според нив),размислувањето со туѓа глава и чопоративното однесување ( како први- тако други).
:smir:

Мразам дволични луѓе...АБЕ НЕ МОЖАМ ДА ПОДНЕСАМ!!!Пред тебе еден зад тебе друг...:nenene:

Празни зборови, празни ветувања.
Кога не е човек способен да си стои на зборот, нека му се затне вилицата, никогаш нека не го ни изустува.

Дволични луѓе, лажење, кога некоj мљацка додека jаде (дедо ми итн.), комплицирани личности, гласно смеење и викање (урлање) за да се привлече внимание, ШИТКАЊЕ, преголема самоувереност/нарцисоидност итн.

Самобендисани, користољубци, површни, ограничени, арогантни , патолошки лажговци, материјалисти до коска.. абе се ежам од такви, и од луѓе со 0% култура..

Тоа што некои луге велат нема врска,не се замарај,не е така.
Луге кои лажат ко мало детенце,кои велат никогаш нема...
Кои зборат за грб и кои прават се за да те повредат на најлош селјачки начин, ете така:pipi:

Самобедисани луѓе кои мислат дека се во право кога не се во право

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom