Што ве иритира кај луѓето?

epa mene najmnogu me nerviraat onie od tipot("leleee vcera kakva maicka sum si kupila od mango covece da vidis mnogu e swatkicka,ali za zal nema veke se potrosija ja ja zemav poslednata)wtf.!ali pred se sebicnosta,samobendisanosta,namkoresti luge...mnogu mrzam narcisiiiii

Ме нервираат они лигави луѓе кои се сакаат да добијат со плачење....лигавење...сожалување на самиот себеси. И што се среќни кога другите ги сожалуваат. Се нешто на нив им фали, се нешто на нив им е најлошо....

Исто така ме нервираат и оние кои пред тебе се еден а позади грб нешто трето. Ти прават лице, ти се прават добри другар(к)и, а позади грб ти зборат свашта!!!

Ме нервираат луѓе кои мислат само на себе. -не велам дека не треба да мислиме на себеси- ама тие би уништиле другарство, би те закопале...само они да си се чувствуваат добро. Себичноста е многу лоша особина.

Лажговците ми се патетични, знаат да ме изнервираат но обично им се чита од очите дали лажат. Највеќе ме нервираат оние што те гледаат во очи и те лажат.

ме нервираат луге што немаат свое јас..што се големи лицимери..дволични..што се зависни од другите и што неможат ништо да направат сами..што зборат зад грб...нарциси...

многу ме нервира кога некој се цепа...серка ме фаќа од такви, не ги поднесувам

Ме нервираат
лицемери:smir:
површни луѓе
матрејалисти
луѓе кои не си ја гледаат сопствената работа а водат сметка за туѓите животи
оговарачи:blabla: :3:
луѓе кои не се самокритични
ПА ЛУЃЕ НАЈМОГУ МЕ НЕРВИРААТ ОНИЕ КОИ ГИ ИЗГУБИЛЕ ВИСТИНСКИТЕ ВРЕДНОСТИ ВО ЖИВОТОТ!!!!!!!!!!!!!!!:tapp:

Koga imam mnooogu da kazam i brzam i se trudam se da sklopam vo edna proooosirena recenica i nekoj nikakov kje se najde da me prekine so nekoja nikakva glupost!!! NEKULTURA!!!!!

Aaa i mrazam koga profesorite ni najmalku ne ne pocituvaat...aman pa i nie sme luge!!!!!!

A i lugje sto nemaat mislenje i sto i da gi prasas odgovaraat so SEEDNO!!!!
posebno onie sto pred nivnite 'prijatelcinja' sto ne mozat da gi smislat, ne gi varat organski, zeludnikot ne im gi podnesuva itn. gi izbiraat najfinite zborovi za da im laskaat!!! mislam helloooo...???

Освен лажењето, простаклукот и лицемерието, ме нервираат и луѓе што само кукаат и жалат - те немам пари, те ова те она, а по некое време туку гледаш купиле кола или стан - од каде бе ова, нели пари немаш - па знаеш ... штедевме и купивме, што да праиш, мора...:zid:

Ме нервираат луѓе што ми буричкаат низ животот, што сакаат да ми живеат во животот, што сакаат да знаат се. А особини како лажење, љубомора, чат пат ме нервираат. Сите ги поседуваме тие особини, само што кај некого повеќе доаѓаат до израз

Лутење за глупости како што ме нервира ништо друго!

Најмногу ме иритира тоа што не си ја гледаат својата работа. Не гледаат какво е во нивниот двор, кажуваат за кај комшиите. Таквите прво нека си ги средат сопствените грижи, после нека гледаат за другите.
Исто ме иритира и каснењето ама колку и да сум му лут на тој што каснел на крајот повторно попуштам.

-Луѓе кои солат памет, ги критикуваат сите.
-Лажговци
-Матерјалисти
:nerv: :nerv: :nerv:

Што ве иритира кај луѓето? Кои нивни карактерни особини?

Лажговци - не ме иритираат, интересни ми се кога знам дека ме лажат и се трудат да поверувам во тоа кое ми го сервираат. Incredible fun and social engineering.

Mатеријалисти и користољубци? - економист(к)и без диплома. Нервирензи? Комси - комса. Овие луѓе едноставно се ориентирани кон пазарната економија, имплементирајќи ги правилата од основиите на економијата во секојдневието, љубовта, другарството...

Дудлачи? - Спој на сите три погорни карактерни особини без разлика дали предметот на дудлање е шеф, односно хиерархиски претпоставена особа, девојка (потенцијална мета), ново "друштво" во кое што треба да се влезе... :violent1:

Позади дудлач , секогаш се крие неуспешен лажго....За иритирањето подобро да не коментирам, јасно е.....
А користољубивите,ги жалам, се радуваат макар да е и муфте една цигара...Грозно....

Луѓе кои ти го планираат времето...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom