Што ве иритира кај луѓето?

лутење (без причина или со глупа причина, ама нејќат да ја кажат зашто знаат дека не е во ред за тоа да се лутат)
лажење (ама и не толку, повеќе ми се смешни тие што лажат)
љубомора (кога некој љубомори на некого, ужас)

Mrzam CALAMDzII i mnogu mrzam DUDLACI!!!!

E tie dva tipa na luge gi mrzam!!!

P.S. Prvata vrsta na luge odma se primetuva ama na ovaa vtorata moze opasno da ve zaebe i obicno se doznava otkako ke bidete zaebani pa zatoa ocite otvoreni!!!

Mrazam glupavi ljuge. Prosti mnogu.
Edinstvena dobra strana kaj niv, e so mojs da manipuliras so niv

Isto taka me nerviret dvolicni ljuge, so nemet gaz da ti kazet v lice to so go mislet, pa te ogovaret i ti vaget muabeti zad grb
ke ubijam nekoj od so se nerviram

Ljubomorni ljuge, se najlosi. Ednas edno dete mi predlozi da se fatime, i jas go odbiv. Posle se fativ so edno drugo dete, i ovaj prviov od ljubomora mu jadese lajna za mene. ZA SREKA NE MU USPEA
Ama na mnogu im uspevat:jaj:

Тоа што обожаваат да продаваат памет мислејќи дека им тече од уши...:uvo:

naj naj naj mnogu me nervira koa ke vetat neso a sami se svesni deka nemozat da go ispolnat!!!!ayyyyyyyy:angry3:

Не да ме иритира,ми иде да побудалам.Ме нервира кога сите околу се невнимателни,баш им е галје што и како кажале и колку не се во можност да го исплонат тоа.Буквално празни реченици:tapp:

Луѓе што лажат НАЈМНОГУ мразам
Луѓе што прават лице
Луѓе што искористуваат
Луѓе кои ти се прјатели а потоа зборат се најлошо за тебе
Луѓе кои мислат дека се знаат
Луѓе кои не те сакаат таков каков што си

и многу другиработи кои не ми текнуваат моментално

Pred nekogo da se drznam da kritikuvam, prvo si go brisam nosot i si gi menuvam pelenite da ne slucajno smrdeata ide od mene

Prepotentni, namkuresti, nadueni luge. Steta sto gi ima na sekoj cekor.

Sepak (lagata,sebicnosta i zavista) !!! Da ne se prepravame vo ona sto ne sme zosto kje go izgubime i ona sto sme !!! Vistinata e edna da ja kazeme a ne da se lazeme , bidete ona sto ste , raduvajte se na ona sto ste !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom